söndag 20 november 2011

VOFF, VOFF!!!

Imorse damp det ner en årskalender med reklamen. En kalender från synskadades riksförbund där det var olika hundar månad för månad. Reklamen blev nog inte riktigt som de hade tänkt sig, i alla fall inte hemma hos oss! Istället för att diskutera hur mycket pengar man ev. skulle skänka till föreningen så började en livlig diskussion om HUND!

En diskussion som vi haft tidigare av och till men som nu fick ny energi. Alla vill ha hund utom möjligtvis jag...Kan visst tycka att det skulle vara mysigt men också väldigt krävande. Diskussionen fortgick och vi hamnade till sist framför datorn för att googla fram allergivänliga hundraser.

Fabian har fått i uppgift att ta reda på saker via folk som har hund och prata med vår granne veterinären (han är nämligen mest angelägen).

När de andra hade gått iväg så kollade jag lite (för skojs skull) på Blocket, där det fanns en hel del hundar. Plötsligt kom Fabian och sa "Nä men mamma, kollar du efter hund på Blocket. Vi ska väl inte köpa en begagnad hund?!?"

Ja, vi får väl se vad som händer men OM det blir aktuellt så får det bli en medelstor hund med starkt psyke och som inte fäller, finns de tro :)


Nu har vi precis kommit hem efter att ha ätit god brunch hemma hos svärföräldrarna. Just nu är Astrid på simning, Fabian hos en kompis och jag och David monterar spotlights och tavlor. Om en stund är det dags för tennis...

Hoppas att ni andra också njuter av söndagen!

1 kommentar:

Hoffmans Design sa...

Jag håller med Fabian att man kan inte köpa en begangnad hund.
Goa ungar HAHAHAH

Kram Hoffmansdesign