måndag 21 november 2011

Räddaren i nöden...

... var jag idag!!!

Jag anlände nyss till tennisen för att kolla lite på Fabian. Min egen tränare ( nu låter det ju som om jag äger honom men ni förstår nog vad jag menar) satt med en liten sexårig tjej som grät krokodiltårar. Tjejen var ledsen över att tennisen inte gick så bra idag. Min tränare försökte trösta så gott han kunde. Det visade sig att flickan var hungrig, skolmaten var inget vidare och mamman hade glömt ge henne frukt.

Tränaren försökte desperat se om han hittade något ätbart till henne men fick tyvärr medge att det var soprent och att hon fick gå hem och äta efteråt. Den lilla tjejen började gråta krokodiltårar igen...

Det var då jag kom in i bilden. Jag har precis varit och handlat och frågade om hon ville ha ett äpple? JA sa hon och sken upp! Sen satt jag där och småpratade med den lilla tjejen som glupskt började sätta tänderna i äpplet. Ja det tog sin tid för som så många sexåringar var hon ganska så tandlös! :)

Ordningen är återställd! Nu ska det hem och provlagas risotto inför lördagens 40-års partaj! Kommer ha lite buffé men tycker att risotto är roligare än potatissallad :)

Ha en skön måndag kära vänner!- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Tur att du fanns där. Kram

mammaxtre sa...

Det är inte lätt att vara sex år, tandlös och hungrig. Då är banne mig krokodiktårar på sin plats :-)

Ha en fin tisdag

En annan Åsa sa...

Fast krokodiltårar är väl ändå falska tårar - hon verkade ju ledsen på riktigt?!

Tina sa...

Krokodiltårar är falska tårar inte stora :)