onsdag 23 november 2011

HEKTISK VECKA!!!

Denna veckan har det varit full rulle, mer att göra för varje dag vi närmar oss lördag!

Vad som händer på lördag?!? Jo då ska jag och David ha 40 års fest, eller 80 års partaj :)

Idag står städning på schemat, får se om jag har några krafter kvar tills tennisen ikväll!

Imorgon ska jag handla all mat och på fredag ska maten börja förberedas. Herr H är gullig och hjälper till (är en fena i köket) så han fixar en lammfilé och två röror. Själv ska jag göra kallmarinerad fläskfilé, det lutar åt en med balsamico och soltorkade tomater men har någon något smarrigt recept så hör gärna av er. Sen ska vi ha lite kallskuret, italiensk risotto, sallad, foccatia och varm brieost.

Till dessert ska jag baka en lime cheesecake och en chokladtårta. Vad tror ni, kan det vara något? Tar gärna emot recept på någon röra om ni har det, röror är så himla gott att ha och doppa brödet i.

På söndag är det ju advent och då ska alla fina ljusstakar och stjärnor fram. Förra året hade vi massor av snö så här i slutet av november och då infann sig julstämningen omedelbart. I år känns det väldigt fjärran, ingen snö i sikte...synd om barnen och nog är det väl synd om herr H också som har gått med i en "snöslunge-kooperativ" :)

Nästa år skulle vara mysigt att resa söderöver, varannan jul i Sverige, varannan i värmen...fast det beror ju helt på vad som händer med världsekonomin, som det ser ut nu så är det ganska nattsvart!

3 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Hoppas det blir ett riktigt bra partaj!

mammaxtre sa...

Oj så mycket gott ni sklla bjuda på. Vad roligt med fest!

Ha det bra Åsa

Mira sa...

Hejsan,
hoppas ni har en riktigt trevlig fest:) Jag tror att ni ska ha det!
Kram, Mira