onsdag 13 april 2011

VÅREN SOM KOM AV SIG...

Efter en härlig helg och även måndag så regnade det igår, idag har det mest varit grått och inte lika varmt!

Motiverade mej dock att ta en joggingtur när jag kom hem från jobbet. Hade joggat klart lagom tills barnen kom hem från skolan!

Sen var det läxläsning innan jag skulle skjutsa Astrid till klarinetten, sitta och vänta 40 minuter innan det var dags att åka hem för att förbereda maten.

Suck...jag börjar känna mej ganska så slut på alla dessa måsten. Har gräsligt mycket på jobbet och måste erkänna att mitt jobb tar ganska mycket kraft av mej. Jobbar ju med samtal med personer som har ångest, depression, är i kris eller vad det nu må vara. Det kräver en del och jag måste hitta något sätt att ladda batterierna på...

Nu ska jag i alla fall ta en liten aftonspromenad med maken, det är väl ett sätt att ladda batterierna på???

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har du utbildning i KRISHANTERING?

Caroline sa...

Det ar fullt os pa dig!! Aven om jag inte flanger omkring fullt sa mycket som du sa kanner jag att meditation hjalper! Eller bara lagga sig ner o gora avslappningsovningar....harligt!
Kram kram, Caroline

ÅSA sa...

Anonym, har en del av det i min grundutbildning...Men det finns ju olika slags kriser, jobbar mest med relationskriser men får en del annat också när mina kollegor också har fullt...

Caroline...har också hållt på med avslappningsövningar i perioder. Annars är spikmattan något jag gillar men inte hunnit med på sistone, får helt enkelt börja omprioritera! Kram

Nattsyrran sa...

Ja promenader är ett bra laddningstips =) För mig är fotografering riktigt bra avkoppling och uppladdning. Solsken är också super. Som idag=) Ska nog ta tag i trädgården... Eller not!! Ha det gott och kram

mammaxtre sa...

Att jobba med människor som är ur slag är jobbigt. Det kräver sitt. Tänker att en bra fritid är viktigt. Ett bra sätt att ladda batterierna på. Du verkar ha en bra fritid.

Ha det fint

ÅSA sa...

Nattsyrran...ja, kameran har jag ju helt glömt bort...DEN ska jag plocka fram och fotografera alla härliga vårtecken! Tack för tipset :) Hur gick det förresten med trädgårdsarbetet???

Mammaxtre...ja, det är både givande och ibland också jobbigt. Har absolut en bra fritid men skulle behöva lite mer FRI-tid! :)