söndag 5 september 2010

Jag har inte gått upp i rök...

...jag har bara återkommit till vardagen igen med allt vad det innebär!!!

Två arbetsveckor avklarade och barnens aktiviteter har dragit igång igen. Astrid har gått upp en grupp i simningen vilket innebär lite mer intensiv träning. Fabian har gått upp en grupp i sin tennis och tränar nu ytterligare en dag i veckan... Själv så står jag för markservicen, gör läxor med barnen, ser till så att de får mat i magen före och efter träningen. Den lediga tid som blir däremellan försöker jag läsa lite eller ligga på min älskade spikmatta.

Antar att jag har låtit bloggen ta lite mindre plats men det blir nog annorlunda när höstrusket piskar på...

Ska jag vara helt ärlig så tillbringar jag en hel del tid framför datorn, jag letar resa till USA i december, har precis fått beviljad ledighet, tjohoooo!!!

Igår var det öppethus hos svärföräldrarna, svärfar har fyllt jämnt. Blev imponerad över deras stora skara av vänner...Skulle jag ha öppet hus så skulle det nog bara ha kommit en liten skara. Fast det kanske snarare återspeglar hur jag är som person, gillar att umgås med folk men har en liten skara som jag helst umgås med!

Idag är det fotbollscup som gäller och jag ska fotografera killarna in action och sen lägga bilderna på hemsidan...Full rulle, precis som vanligt!!!

Må så gott kära vänner!!!

1 kommentar:

mammaxtre sa...

En liten skara är bättre än ingen skara.

det tänkte jag på när min dotter tog studenten. Vid utspringet var det en tjej som inte hade någon på plats hos henne. Min dotter hade en liten skara.

Jag älskar spikmattan och vad den gör med en.

Usa låter trevligt :-)