torsdag 29 april 2010

Ändrade planer...

...för morgondagen!!!

Som ni alla vet är det Valborg imorgon. Precis som det brukar så har smhi utlovat regn...Just nu är det dock 15 grader varmt och strålande sol så jag hoppas att de har fel (som de brukar...).

Planen var att vi skulle hem på middag till familjen F. Marcus är dock magsjuk så vi avbokar det...Trötta som vi är efter en intensiv vecka så känns det rätt okej att fira Valborg med familjen! Men jag har idétorka och behöver lite tips på någon god middag...Skynda på nu för tiden är knapp :)

Imorgon är jag sjukledig, sen på måndag ska jag börja jobba som vanligt igen, undras hur det ska gå, är helt slut även nu när jag jobbat 75% av min tjänst. Hur som haver så planerar jag att åka med maken till gymmet imorgon klockan åtta för att sedan handla lite mat innan jag åker hem och njuter av dagen!

Hoppas också att ni Stockholmare tänker till för om tre veckor bär det av till huvudstaden och då vill jag äta på någon riktigt mysig restaurang, dock inte för lyxig. Vi bor i Vasastan, nära Odenplan om jag inte är helt fel ute....

Tack och hej - Leverpastej!!!

2 kommentarer:

milla-andante sa...

Nej ingen magsjuka nu i sköna majtider...!
Stockholm låter riktigt mysigt, tyvärr var det länge sedan jag hade någon koll på staden så jag kan inte ge ett enda tips=O

Hoppas att jag får lika många fina rosa och lila paket som Astrid imorgon...!:)
Ha en skön helg!!
KRAM

ÅSA sa...

Åh fyller du år imorgon...blir det jämnt??? :O