lördag 1 maj 2010

Bra eller dåligt???

När Astrid fyllde år fick hon ett spel som hette Sims 2. Det går ut på att skapa en familj, fixa yrken till föräldrarna, skaffa barn, hus, möbler, vänner...ja, allt som hör det verkliga livet till.

Igår kunde Astrid knappt bärga sig för att mamman hade en bebis i magen. Fabian förtydligade och sa att föräldrarna hade sexat. De hade lagt sig under täcket och vips så hade hon en bebis i magen :)  (Astrid rättar mej och säger att det inte stämmer, det plingar tydligen till om de lyckas sexa till det på rätt sätt...Nästan som i verkliga livet...)

Hur som helst så la Astrid den lilla nyfödda bebisen på golvet, mamman tog sig ett bad och gick sen och sov. Ingen säng till bebisen och ingen mat, plötsligt så var den död. Hu anne mej vilken dramatik det blev, begravningsbilen kom och hämtade bebisen och mamman och pappan fick en rejäl utskällning...

Kan detta vara lärorikt för barn...lär de sig något om hur det riktiga livet går till. Eller kan det vara så att när Astrid blir vuxen och vill ha barn så  lägger hon sig under samma täcke som sin man och väntar på Jackpot signalen?!? :)

7 kommentarer:

Katarina sa...

Ha ha - gör inte alla det? ;-)

Hon lär väl aldrig lämna sin bebis på golvet iallafall.

Klara sa...

Hahahaha, :D

anna of sweden sa...

Oh, dear. Oh, dear.

Oh, pling. Oh, pling.

ÅSA sa...

Katarina :O

Klara...ja, så går det till! :)

Anna, hoppas det tar lång tid innan det plingar...

Nattsyrran sa...

Hahahaha, men mina barn tror fortfarande att det är storken som kommer med bebisarna.... Kanske dags att prata blommor och bin????

Anonym sa...

Hahaha!!! Ja du, det e svårt o veta nu om det hjälper eller stjälper en vacker dag;-)

Kram, kusin Linda

ÅSA sa...

Nattsyrran...OJ! Den teorin sprack så fort de började skolan :)

Linda...Kanske avdramatiserar lite :) Allt väl med er annars??? Kram