tisdag 30 mars 2010

FABIAN HAR EN IDOL...

...förutom Zlatan och E.M.D då da...

Denna idol är ingen mindre än Henrik...oj, oj, oj vad Fabian tar efter honom!

Det började med att han började ta grillkrydda på gurkan, det hade Henrik lärt honom. Helt okej om ni frågar mej! Sen när vi var och handlade så sa han att han ville ha klägg (Henriks uttryck för räksallad) , när vi skulle gå på restaurang för lite sedan så ville Fabian ha ryggbiff, blodig sådan. Vem som har lärt honom gilla det...rätt gissat Henrik...Kanske ska skicka notan till Henrik också...ha ha...

Det har varit en hel del sådana inslag men höjden var nog ändå när vi var och handlade härom dagen. Fabian bad mej vänta lite så smet han iväg, när han kom tillbaka så hade han en förpackning Axe duschkräm i handen. Då visade det sig att han fått lite sådan när han varit med Henrik och Marcus och simmat, när han kom hem så tyckte vi alla att han luktade så gott :)

Ja, var ska detta sluta?!? Nu ska vi ju spendera en vecka tillsammans med familjen F i Sälen så får väl se vad Fabian mer tar efter :) Ganska gulligt ändå!

Idag började jag dagen med att ta en långpromenad redan klockan åtta på morgonen, vilken underbar start....Sen har jag handlat en liten påskpresent till David och suttit en stund på altanen och njutit av solen!

Snart påsk, vad har ni för planer inför helgen???

3 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Hos oss blir det 90-årskalas, påskmat hos svärmor och övernattningsgäster från Stockholm.

anna of sweden sa...

Gulligt! ;)

ÅSA sa...

Västmanländskan, låter som en trevlig påsk!!!

Anna...ja, ganska! :)