torsdag 1 april 2010

BLÅKULLA NÄSTA...


Ja, så var det påsk igen...fint väder att flyga till Blåkulla i, regn och blåst, har jag tur så får jag medvind! :)

Oavsett väder så är det i alla fall påsk, en av årets mysigaste högtider...om ni frågar mej. Den enda högtiden, förutom midsommar som inte är så pretentiös...Hrm...det blev skumt, då återstår ju bara julen och den är väl allt annat än opretentiös! Hur som haver så förbereder vi oss inför söndagens resa till Sälen. Alla skidkläder har tvättats och impregnerats så de står emot eventuellt regn. Imorgon ska resten av sakerna packas så att vi kan koppa av och mysa på lördag!

Mina föräldrar har sedan barnen kom till världen infört en trevlig tradition. Varje år när vi har kommit dit till påsk så har de pyntat ett träd med påskfjädrar, lite gott att smaska på, kanske lite god dryck och lite godis och saker till barnen. Rena drömträdet för barnen...och oss vuxna! I den här familjen kan man inte strunta i traditioner så på lördag förmiddag ska barnen få lite småsaker i trädet. Har köpt var sin film som de kan ha i bilen när vi kör till Sälen, var sin bok med gåtor i och lite godis och dricka.

Detta innebär ju inte att vi skippar påskäggs jakten...nix pix, ett måste som hör påsken till. Även herr make får leta och även jag i bästa fall :)

Nu är barnen ute och går påskkärring, sen ska det grillas hamburgare! Viktigt att äta en bra måltid innan man ger sig av...till Blåkulla alltså!



4 kommentarer:

anna of sweden sa...

Flyg försiktigt!

milla-andante sa...

Både Blåkulla och Sälen... trevligt trevligt!! Vi ses på ett av ställena i alla fall..:)

Önskar dig en riktigt skön påskhelg!!
Kram

Klara sa...

Ååååååh, jag vill hem till Sverige. NU!!! :'(
Kramar

ÅSA sa...

Anna :D

Milla...var höll du hus igår, såg inte dej bland alla häxorna?!? :)

Klara...du har ju en stor del från Sverige hos dej denna påsken :)