fredag 8 januari 2010

Sista dagen på jullovet!!!

Vad spelar det för roll att huset ser ut som ....smutstvätten hopar sig, blommorna ropar efter vatten...när det är barnens sista dag på jullovet???

Jag hann faktiskt med ett litet röj och en maskin tvätt innan vi begav oss till ishallen. Jag förväntade mej att det skulle vara massor av folk men där var bara en pappa och hans son när vi kom...Alltså kunde även jag provat på och åka skridskor men jag utnämnde mej själv till dagens fotograf!Barnen hann nog åka en timme innan Fabian föll handlöst i isen och slog i hela kinden...aj aj aj...en blossande röd kind och en kille som gjorde allt för att hålla tillbaka tårarna... Vi packade ihop oss och åkte vidare till Ulrikas Skafferi där det blev en fika...

När vi kom hem så åt Fabian och jag sushi och Astrid kyckling med pommes. Det blev full dramatik eftersom Fabian satte sjögräset i halsen...jisses ....jäkla nigiri rulle :)

Nu ska jag strax snygga till mej inför kvällens middag hos grannarna. Det blir nog inte till att börja räkna kalorier förrän på måndag...grannen är nämligen en hejare på att laga mat och inte brukar det snålas på fettet heller...Hörde att det ska bli tre rätters...mmmmm....Men på måndag, då börjar både skolan, jobbet och mina sunda matvanor igen :)

5 kommentarer:

anna of sweden sa...

Kul med skridskor. Det var längesedan jag åkte.

Ha det så trevligt ikväll. Jag ser fram emot bildbevis på snygga dig! ;)

Kram!

Katarina sa...

Nu blev jag lite peppad att ta tag i vikten igen (även om sunda matvanor låter sååå tråkigt) - jag saknar så att åka skridskor.

Men jag tänker inte ens försöka något förrän efter konferensen.

Förresten förstår jag inte att folk vågar bli föräldrar, det verkar hända så mycket skrämmande saker med barn. Jag är nervös hela tiden när jag är barnvakt att det ska hända något. Vad gör man när ett så pass stort barn som Fabian sätter något i halsen?

Klara sa...

Nu blir jag riktigt avundsjuk. Vi skulle åka skridskor på min födelsedag, men det blev för mycket snö ...
Hoppas att ni hade en riktigt mysig dag, ser mysigt ut.
Kramar

Mina dagar sa...

Vá mysigt att ta med barnen till ishallen! Vi har hunnit med två vändor dit. Var det inte kallt i hallen?? (särskilt nu)

Hoppas sonen inte har ont i kinden! Himla otur!!

Njut av god mat och dryck ikväll!!
Hoppas ni får trevligt!
Jag har just tagit ett glas vin, mums!
/Eva

ÅSA sa...

Anna...ja, jag borde prova. Tycker bara att det är synd att förändra minnesbilden av hur duktig jag var förr...Barnen kan ju bli besvikna :)

Katarina...men lite tråkigt är det ändå att behöva tänka på vad man stoppar i sig...När du åker på konferens så måste du käka wienerbröd (helst till frukost) dricka Tuborg och ...massor av vin! Ja du, det är klart att det är nervöst med barn...Om de slår sig så har jag inga problem med att vara lugnt men när de verkligen sätter i halsen så blir jag stressad...Men men, med lite hostande och bankande kom den förbaskade sjögräsbiten upp! :)

Klara...då har du det framför dej en annan dag istället! :)

Eva...inte så farligt kallt faktiskt och ja, han fick ett blåmärke på kinden faktiskt! Middagen var god och trevlig, bildbevis kommer...