lördag 9 januari 2010

DATASTRUL!!!

Sitter nu vid min gamla dator som inte alls är samarbetsvillig...Anledningen är att jag har lyckats stänga ner nätverksanslutningen till den bärbara och nu vill den inte hitta tillbaks...Så, det blir ingen rapport från gårdagen idag...Ska höra med min kära granne om han vill komma över och kolla imorgon eftersom David inte är någon hejare när det gäller datorer...Men han är bra på så mycket annat :)

Håll tummarna att det går att lösa...SNART!!!

3 kommentarer:

anna of sweden sa...

Håller tummarna!

Nattsyrran sa...

Tänk så iriterad jag kan bli när något inte funkar. Jag vill bara att allt ska funka jämt och hela tiden men det gör det ju dessvärre inte så egentligen borde jag inte bli sur och arg men blir det ändå, ibland!!!!
Men just det tekniska ska funka, kanske för att sambon är urusel på datorer och sånt... Så då blir det jag som ska försöka fixa och trixa och ibland får jag känslan av att vilja slänga allt i väggen och gå därifrån men förstår ju förstås att inget blir ju bättre av det=)
Kram

ÅSA sa...

Anna...håll ut!

Nattsyrran...låter precis som jag! Vill både slänga ut skiten men samtidigt kan jag inte låta bli att försöka åtgärda felet...vilket ibland (i alla fall när det gäller datorer) kan leda till ännu större trubbel :) Hoppas få hem datorn idag igen!