onsdag 11 november 2009

På sparlåga går jag...

Fjärde dagen som jag har tillbringat i soffan... Förkylningen är något bättre men huvudvärken är så djävulusisk! Spelar liksom ingen roll vad man gör, ibland blir den lite lindrigare så tror jag att jag börjar bli bättre och sen bara PANG så gör den sig påmind med besked igen!

Känner att det skulle vara bra om jag kunde försöka jobba på fredag, mina kollegor har redan flyttat ett antal av mina patienter och det skulle vara bra om jag slipper flytta de två jag har inplanerade på fredag. Hade jag haft en luftig kalender så är det ju inga problem men det är inte så lätt att hitta lediga tider....

Lite har jag dock fått gjort från sjuksängen...Jag har fixat ett flertal julklappar...Lite fotoartiklar och julkort är beställda och sen har jag varit inne på amazon.com och shoppat julklappar. Det hade inte varit möjligt om inte min kära syster hade hjälpt mig att skicka vidare paketen (observera plural!!!) över Atlanten. Men kära syster, nu är det bara fem paket kvar och SEN kan du posta alla mina saker :)

5 kommentarer:

anna of sweden sa...

Bring it on! :D

zinkbaljan sa...

Nerå. Jag ska inte tappa upp glöggen ännu. Jag väntar ett par veckor till! När brukar du tappa upp? Jag går här och luktar på ångorna och blir lite saloooongsberusad! ;=O

Kraaam

milla-andante sa...

Ahaaaa... det är HON som är Tomten!! Då ska jag skriva en lista till henne också!
KRYA PÅ DIG!!!!
Kram

ÅSA sa...

Anna...var så säker...det är på väg :)

Zinkbaljan...jag brukar låta den stå i 5-6 veckor, sen på flaska helst till nästa år...Nu har jag dock inte så stor lager så en del går nog åt i år!!! :)

ÅSA sa...

Milla...ska du absolut, gå inte under hennes kommentarer och skriv vad du önskar. ha ha...