torsdag 12 november 2009

LÖRDAGENS BILDER...

...KOMMER HÄR, PRECIS SOM UTLOVATS!

Ja, i lördags var familjen F här på middag, lika trevligt som alltid...och lika knasigt som alltid :)

Jag förstår inte vad som händer när vi träffas men middagarna har en förmåga att inte bli som de brukar bli när vi umgås med andra...Men oj så kul vi har tillsammans!!!



Catarina sa att hon köpt med något litet till oss...Tål att diskuteras, den var varken liten till måttet eller som present! Super duper fin - TACK!!!
Catarina kom direkt från en träningspass. Det hade varit gästinstruktörer, någon känd boxare, som hade kört ett pass som hette Ruffie eller nått...Man jobbade tydligen två och två och skulle svinga varandra hit och dit...Här ett lite smakprov...

...det där tyckte även Henrik var kul...i alla fall närkontakten!


Ja, det smittade av sig och sen var det herr make som skulle upp till bevis. Titta här när han lämnar golvet för att klappa händer och sen ner igen. I´m impressed :)


...ni måste tröttna på alla dessa bilder på mej och Catarina, smilande framför kameran ,som dyker upp titt som tätt på bloggen...


Även småkillarna ville visa att de var starka...


Å hej å hå....


Henrik och Marcus kör lite armhävningar i väntan på efterrätten...


Mmmmmm....glass är gott, bra att spara lite till senare!

...Astrid kan bara instämma!!!

David, nöjd och belåten...som alltid annars!


Om jag ska summera lördagens middag så kanske familjen F ska vara klädda lite mer lätt och ledigt nästa gång de kommer...på med träningskläderna vet ja! :)
På natten till söndagen vaknade ju jag förkyld och hade ont i halsen. Det var dock en sak som stod på schemat på söndagen, förutom farsdag, som inte gick att rubba... Fabian har sparat pengar för att kunna köpa en värsting radiostyrd bil. Efter mycket letande så hade jag hittat en sådan i Kungsbacka och vi hade bestämt att åka dit och köpa den på söndagen.
För 1150 riksdaler köpte Fabian denna bil som går i hela 40 knyck i timmen...det gäller att se upp!


Så här lycklig är den nye bilägaren!

Det var inte bara bilköp som stod på söndagens schema...Astrid skulle på maskerad och då var det bestämt att hon och Elin skulle vara tvillingar...Så här söta blev de...(tror faktiskt att jag ska investera i sådana tights till nyår)




Snipp, snapp, snut...så var lördagens saga slut!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken lycklig bilägare och
vilka söta tvillingar
Kram
M

ÅSA sa...

Kan bara instämma :)