tisdag 20 oktober 2009

KRASSLIG......

...DOTTER...

Ja, idag är jag hemma med Astrid som är sjuk. Hon ringde mej på jobbet igår och berättade att hon hade ont i magen och kände sig varm... Mycket riktigt, hade 38,5 när vi kom hem och ville inte äta något.

Idag är hon liiiiite piggare men har fortfarande feber, ingen riktig aptit. Får stanna hemma med David imorgon eftersom jag har en massa patienter inbokade.

KRASSLIG DATOR...

... HAR JAG OCKSÅ...

Det är ett under att jag inte har kastat ut datorn...den gör mej så förbannad...Fastnar hela tiden, fönstret ändrar storlek rätt som det är, programfel titt som tätt... Grrrrrr...därför blir det inte så mycket bloggande. Vår laptop är hos "farbror doktorn" för att se vad det är för fel på den...

Jag måste ta mej i kragen och åka och köpa en extern hårddisk så jag kan lägga över alla viktiga dokument och bilder och sen rensa hela datorn...SEN hoppas jag att vi kan börja samarbeta igen!

Nä, det blir nog inte roligare än så här idag...ska strax hämta Fabian på tennisen!

Just det ja...Igår gjorde jag faktiskt något kul! Jag köpte biljetter till Melodifestivalens Genrep här i Göteborg den 19/2. Men ni får inte säga något...det blir julklapp till familjen :)

Har ni också börjat handla julklappar???

4 kommentarer:

anna of sweden sa...

Hälsa Astrid att hon ska krya på sig!

Åh, vad kul med Melodifestivalen! DET skulle jag också vilja gå på!

ÅSA sa...

Japp, ska jag göra! Det är ju inte finalen till Melodifestivalen för den går i Stockholm, det blir delfinal men det är ju alltid några kändisar :) Tror att barnen kommer bli överraskade!!! kram!

Katarina sa...

Har du kört någon viruscheck på datorn? Se till att göra det innan du sparar så att du inte råkar spara något virusinfekterat och får tillbaka eländet efter att du rensat datorn!

Hoppas det löser sig.

Julklappar handlar jag inte förrän mycket närmare jul. Jag behöver komma i julstämning först.

Men om jag kom på något som Melodifestivalen skulle nog också jag passa på.

ÅSA sa...

Katarina...tack för tipset! Hrm...vi har ju viruscheck som har hittat en trojansk häst som sitter i karantän...fatta så illa det är! Men jag har flyttat över alla foto och filmer och raderat en hel del...Hoppas verkligen att vi blir kvitt skräpet i datorn! Vad det gäller julklappar så är jag gärna ute i god tid. Anna frågade mej redan i början av september om vi skulle byta :) Melodifestivalen ska bli gör kul att se!