söndag 18 oktober 2009

LÄGESRAPPORT...

...KOMMER HÄR!!!

Ja, nu har ännu en helg passerat, tycker precis att det var fredag!

I fredags bjöd ju jag och barnen David på god middag när han kom hem från jobbet.

Först fick han gorgonzolafylld lövbiff med madeirasås...


Därefter blidde det hemmagjord havreskål fylld med vaniljglass och jordgubbar......Ja man skulle ju kunna tro att vi bara äter och äter...MEN, vi har hunnit med lite annat i helgen också! Igår var Astrid på simtävling, jag stannade hemma för att förbereda middagen då vi skulle ha gäster på kvällen.
Det var våra kära grannar som var bjudna och de fick lax med räkströssel, hummersås och duchessepotatis. Till efterrätt samma som dagen innan...fantasilöst, kanske det kanske, men gott...ABSOLUT! Vi kom inte i säng förrän strax efter ett och för er som känner mej så är det ovanligt sent för att vara jag...ha ha...så kul é jag!
Idag har vi kollat lite husideér på husknuten inför kommande ut byggnation...Åh va kul att strosa runt och plocka ihop lite idéer!
Väl hemma tog jag en långpromenad och när jag kom hem var det höststädning av trädgården som gällde...
Gäsp, nu ska jag lägga mej på spikmattan en stund och sen blir det...vågar jag erkänna...PIZZA!!!
Ha en härlig söndagskväll kära vänner!!!

2 kommentarer:

milla-andante sa...

Åh så mycket gott på en gång... kanske får bli lite efterrätt till frukosten...:) Och inte efterrätt á la Endokrinologen... (en millimeter tunt lager körsbärskräm på papptallrik...)
Ha en bra vecka, nu när vaccineringarna verkar komma igång!
Kram

ÅSA sa...

Mmmm efterrätt till frukosten, låter härligt annorlunda! :) Usch då, sjukhusmat är ingen höjdare, men du är hemma nu igen! Har du vaccinerat dej än??? Vi ska bli vaccinerade i v 45. Kram!