onsdag 21 oktober 2009

VACCINERAD...

...har Fabian blivit idag!!!

Jajamensan, nu har Fabian blivit vaccinerad mot "Nya influensan". Inget ont i armen än eller feber...kan ju dröja tills imorgon. Eftersom Astrid är hemma från skolan så kändes det taktiskt att vaccinera Fabian nu om i fall att han verkligen blir dålig av vaccinationen så är vi ändå hemma...Snacka om förutseende!

Är det någon annan som har blivit vaccinerad än? Själv så ska jag vaccineras vecka 45...trodde att vi skulle vaccineras denna veckan!

Nu har jag hyrt en film till barnen så medan de kollar på den ska jag ta en liten promenad, det gäller att njuta av det fina höstvädret så länge det varar...ska bli regn imorgon :(

Ha det så bra och vet ni...det är full fart mot helgen!

4 kommentarer:

Rebecca sa...

Ja jag är vaccinerad. Gjorde det igår. barnen ska visst vaccineras efter höstlovet.

Katarina sa...

Jag har fått vaccin mot säsongsinfluensan.

H1N1-vaccinet ska vi få någon gång i mitten eller slutet av november antagligen.

ÅSA sa...

Rebecca...klarade du dej utan feber och ont i armen??? Vi ska få v. 45 tror jag...

Kararina..jasså du har tagit den "vanliga" vaccinationen...tillhör du en riskgrupp eller är det jobbet som fixar det? Hoppas att Svininfluensan håller sig lugn tills alla blivit vaccinerade!

Katarina sa...

Jag tillhör ingen riskgrupp utan det är jobbet som bjuder varje år och jag anser att de potentiella fördelarna med att vaccinera sig är större än de potentiella nackdelarna så jag tackar och tar emot. :-)