söndag 27 september 2009

BOKMÄSSAN...

...har vi besökt idag!!!

Jajamensan...hela familjen åkte in till staden idag för att gå på Bokmässan! Några av familjemedlemmarna var lite svåra att övertala men se där ja...vi kom ju iväg tillsist! :)

Oj så mycket folk, oj så mycket böcker, oj så mycket författare...

Mitt i allt vimmel träffade jag Västmanländskan som hade försett oss med biljetter! Lustigt det där med bloggensvärld...jag har bara träffat Västmanländskan några gånger förut men det kändes som att jag sprang på en kär gammal vän :) När vi sa hej då så sa vi att vi ses på bloggen! Ett härligt fenomen det här med alla bloggvänner man har fått !!!

Bokmässan hade förstås mycket att erbjuda, vi spenderade mest tid i barnens del där man bland annat bjöd på lite teater...

"Snårpan" tror jag visst att det var som dansade och sjöng för oss...


Har ni sett...vilket folkhav!!!


...här håller barnen på och blir ansiktsmålade!!!
Tadaaaaa....så här fina blev barnen!!!!

Mohaaaaahaahaahhaaaa...

Nu är vi hemma igen och är några böcker rikare...Hade jag varit ensam på mässan så hade jag förmodligen shoppat mycket mer men jag gjorde en del fynd i alla fall....
Måndag imorgon...känns inte som att jag har hunnit ladda om batterierna riktigt...tror att jag slänger mej i soffan nu med gott samvete!
Hörs imorgon!!!

1 kommentar:

Västmanländskan sa...

Ja, så roligt det var att ses. Jag kände precis som du - här kommer en gammal god vän! Visst är det lusigt vad bloggen gör!?! Ja, och så har ju syster din pratat en hel del om dig förstås ;)
Och tusen tack för den söta presenten till lilla T. Kram!