söndag 28 juni 2009

The Grillafton!!!

Ja, eftersom datorn tydligen inte vill att bilderna publiceras så får vi avvakta med det....

Igår var en helt fantastisk dag! Efter några timmar på stranden åkte vi hem och förberedde inför kvällens grillafton. Solen sken från en klarblå himmel och termometern visade strax över 27 grader...

När gästerna anlände bjöd vi på crustader med räksallad, laxrullar och caipipiriha....slurp, lagom start på en trevlig kväll.

När klockan var åtta så började vi grilla, det var väl först då det blivit något svalare, typ 26 grader eller nått.... Vi mumsade på grillad fläskfilé, kycklingfilé och olika tapaskorvar. Till det bjöds pastasallad, fransk potatissallad och olika röror.

Alla var på gott humör (kan ju inte påstå att våra vänner inte brukar vara det), de vuxna pratade och skrattade och drack rosévin, barnen sprang runt i trädgården och lekte kurragömma, åkte slidingbana, hoppade studsmatta.....

Är aningen trött idag, inte på grund av gårdagens bravader utan på grund av värmen....kunde inte sova i natt så det blev väl tre timmars sömn totalt...zzzz...Därför kallar nu bingen! :)

2 kommentarer:

Tyra sa...

Hej Åsa!
Vad blev det för röror?
/Tyra

ÅSA sa...

Hallå TyraMyra! Det gick inte att komma in på den länken du skickade :( Men det blev bra i alla fall, ha ha...jag gjorde en fetaröra, en tzatziki och en med soltorkadetomater och vitlök...slurp! Nu kommer snart vi också till Blekinge :) Hälsa familjen!