tisdag 10 mars 2009

Hembakat...

...smakar absolut bäst!!!

Tänk om jag kunde få bjuda hem er alla bloggare på en fika med våra hembakta bullar...

Bulldoften har spridit sig i hela huset och det luktar så där gott. Minns så väl när jag var liten och kom hem från skolan, öppnade dörren och möttes av doften av nybakta bullar...

...vi hann till och med baka Dumlekakor när vi ändå var i farten...


Passade på att göra en rejäl sats när vi väl bakade!!!


9 kommentarer:

Caroline sa...

Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh....kill me now!....jag kommer nog kopa den dar biljetten pa SAS.......o ta en svangom hem till dig pa fika! Guuuuuuuuu sa gott det ser ut!Kram pa dig!

Anonym sa...

Aaaaarrgghh!! Caroline hade rätt!! Jag åmade mig över att jag sett ett weinerbröd på bild, då varnade hon mig: Då ska du inte gå in på Åsas sida, hon har bakat! Klart jag inte kunde hålla mig. Oj oj oj! De ser galet gott ut! Va duktig du e=) Visst finns de köpe dumlekakor??

ÅSA sa...

Caroline...säg bara till när du börjar närma dig så sätter jag på kaffet eller vad du nu vill ha. Och du, kommer du så lovar jag att jag ska baka några kakor till :)

MissNils; det inte bara ser galet gott ut och ÄR också gott! Har smällt i mej 4 bullar...Dumlekakor tror jag inte man kan köpa...receptet fanns med för några fredagar sedan...en deg som man sätter i en dumlekola i och sen när de kommer ut ur ugnen, på med en nobless....Man måste ju ha lite livskvalitet oxå ..blink blink..

Annas Lycka sa...

Men så gott det ser ut.....Du värkar vara en hejare på bakning du!! Skall kolla din sida nu. Roligt att hitta nya bloggar. Kram Anna

ÅSA sa...

Hej Annas Lycka! Så spännande med en ny "kommentator" Välkommen! Nå ja..hejare är väl att ta i...var bättre förr i tiden, nu äter vi inte så mycket kakor så då bakas det inte så mycket. Jag hoppar genast över och kollar in Din blogg :)

Sofia sa...

Är de där Dumlekakorna svåra att göra?

ÅSA sa...

Sofia, de är busenkla...receptet står under fredagsrecepten. Kör allt i assistenten, sen är det bara till att rulla och skära små slantar som man sedan lägger en dumlekola i varje "slant" Du måste absolut testa, vansinnigt goda, slurp...

Klara sa...

Uuhuhuhu! :') Ååååh, vad jag bli suuuuper frestad! Speciellt av dumle kakorna! Jag håller med dig, jag önskar oxå att du kunde skicka smakprov till dina bloggläsare! ;P Kramisar!

ÅSA sa...

Klara, vi ses på Humle Dumle i sommar..eller vad hette det nu?!?