söndag 21 december 2008

Vi drar vidare...

...om en liten, liten stund! Masta fa till ett sista inlagg innan vi kommer till Koh Lanta, har hort att det finns samre utrustade datorer dar sa det galler att passa pa.

Igar blev det en dag pa stranden har i Ao Nang...Fabian och David gick till massoserna, David fick rygg, nacke massage och Fabian hander och fotter...Det tog vaaaldigt lang tid innan de kom ut sa man blev lite misstanksam..Det visade sig att det hade varit stor uppstandelse kring Fabian...de ville pussa pa honom och sa hela tiden sa fin han var...smatt generad kom Fabian sedan ut med tva stooora pasar ananas i var sin hand..lycklig...jaaaa!

Efter stranden och en stund vid poolen gav jag mej ut pa lite shopping...maste saga att jag har blivit grym pa det har med pruta....Kopte julklappar bade till David och barnen och nu hoppas jag att David ar lika bra pa att pruta som jag for vi har ju sagt att vi bara ska kopa for ca. 1000 THB :)

Pa kvallen gick vi till en riiiiktigt Thailandsk restaurang, vi satt i sma bambuhyddor och priserna var laga och allt verkade lite speciellt. Det blev en valdig speciell kvall ocksa... En stund efter att vi fatt vara drickor och skulle bestalla mat sa Kabooom....backsvart!!! Detta ar de nog inte vana vid for det fanns inga levande ljus att plocka fram. En halvtimme senare hade de kopt stearinljus och da blev det riktigt mysigt. De sa att de kunde laga mat pa gasol. Anledningen till stromavbrottet sa de var A bomb, kaabooom.... Gissa om jag blev radd...inte nog med det ambulanser och brantkar korde i skytteltrafik...pa fel sida vagen, strunt samma....En stor brandbil med en liten gubbe uppepa som stod och holl i brandslangen... Tror att det passerade ett tjugotal ambulanser och brandbilar....Sen en timme senare kom belysningen tillbaka och vi fick en ny forklaring av en som pratade battre engelska. Det var en gasledning som exploderat, kandes ju lite farligt....man gar tydligen inte saker.

Nu maste jag ga och ata lite frukost, borjar trottna pa det rostade brodet...tva veckor till och seeeen far det bli lite nyttigt knackebrod.

Om en timme beger vi oss till Koh Lanta...rapporterar vidare nar jag kommer dig.

An en gang tack for era kommentarer...Kram pa er! Tre dagar kvar till julafton, undrar hur den Thailandska tomten ser ut, hi hi

Inga kommentarer: