måndag 10 november 2008

Känner Saknad...

...av en av mina allra käraste ägodelar...DATORN!

Min älskade lilla dator är på undersökning..."doktorn" visste inte om den har en behandlingsbar sjukdom eller inte... tänk om den inte går att behandla...kanske kan införskaffa en rosa laptop då?

Det är lite svårt att smygblogga när jag måste vänta på att David kommer hem så jag kan ta hans laptop...får skriva snabbt istället!

Idag när jag kom hem så gjorde Astrid och jag hennes läxa. Sen åkte vi iväg till världens bästa Gym, Gymnasium! Jag har ju tränat utomhus de senaste månaderna och istället för att förnya kortet när det gick ut (trodde jag ja...) i mitten av september så har jag vackert släpat mej ut och joggat i ur och skur! Tanken var att jag kunde "spara" månadsavgiften på 375:- i ett par månader... Som sagt trodde jag ja...

Hurtig som jag är så sa jag till killen i receptionen att nu är det slut på utomhusträningen och dags att förnya kortet! Han såg frågande ut och sa sen "Men vadå förnya...du har ju betalt hela tiden, det gör man när man har autogiro! Que?!? Här har jag joggat i ösregn och storm för att vänta lite med att förnya kortet...snacka om surt!

Det finns bara ett sätt att "ge igen på" träna, träna, träna, träna....då blir ju i alla fall resterande träningstillfällen billiga :)

Tuddeluuuu....

6 kommentarer:

Mira sa...

Ojjoj.. Vad tråkigt, stackars du:(
Får se om det nån dag blir en blogg för mig oxå, jag ska berätta sen. Jag tränar utomhus och inne med bollen när barnen sover, det är inte så lätt att gå till gym med barn... Hoppas du får din egen dator snabbt!!

ÅSA sa...

Skaffar du blogg vill jag gärna veta :) Har du små barn? Jag har hittat ett ställe med barnsköterskor, helt perfekt...annars är det nästan omöjligt att få till ...Nu ska jag jäsa lite i soffan, inte så dumt det heller! Åsa

ÅSA sa...

....Mira...det blev lite snurrigt såg jag...alltså ett träningsställe med barnpassning för alla åldrar med minigym för de små, bio för de större, pingis, biljard...allt...då känns det ok att gå och träna! Tjingtjing...

Mira sa...

Tack för hjälpen men jag bor i Finland... Vill tränä min svenska genom att kommentera här och där och läsa svenska:) Mina föräldrar bor nära oss men jag vill inte störa dem om jag vill gå till gym. När de blir äldre är det en hel annan situation då. Våra barn är 5 och 7 år (maken är oxå sjuksköterska som du:)) I somras var vi i Göteborg för två veckor(jag hade en uttalskurs där). En vacker stad är Göteborg.

ÅSA sa...

Mira, vad duktig du är på svenska...gick inte att se när du skrev att du inte är svensk :) Förstår att du gjort ett gott val av make...sjuksköterskor är ett bra släkte, tihi! Nu ska denna sjuksköterskan natta sig. Natti Natti

Anonym sa...

Nej men Åsa då.......
Snålheten bedrar visheten säger man
Kramar
M&P