tisdag 11 november 2008

En så´n dag...

... säger bara suck!!!

Har haft gör mycket (som man säger här i Götet) att göra idag! Mina samtalspatienter blir bara fler och fler och nu har även chefen gett sitt medgivande till att jag utökar min mottagning :)

Idag har jag vaccinerat hela min familj och även familjen F som ska med oss till Thailand! Kändes lite märkligt att sticka sina egna barn men det gick bra, belönades med ett mini kexchoklad och ett klistermärke efteråt. Nu är jag allt trött...det var alltså inte jag som belönades med kexchoklad och klistermärke...om nu nå´n trodde det alltså...

När alla var vaccinerade så gick jag och Catarina med barnen till Ahlströms Café. Det är ett av få "riktiga" café här i Göteborg. En capuccino och mandelbiskvi smakade gott...hade dock varit mysigt om barnen inte hade sprungit runt och utforskat cafét...man kunde liksom inte riktigt koppla av!

NU ska barnen nattas och sen ska jag slänga mej i soffan, bläddra i lite reklam (är nog ensam om att älska reklam...jag är inte riktigt som alla andra...) och bara slappa!

Hej svejs!

4 kommentarer:

Caroline sa...

Synd att inte du fick kexchoklad....det hade jag nog begart om jag hade behovt sticka nan med spruta!!

ÅSA sa...

Caroline...jag äter ju inte godis längre...har dock funderat över om kexchoklad verkligen är godis, vad tycker du??? :D

Caroline sa...

Har du lagt godis pa hyllan???Hur klarar du av det?.....en annan slukade en hel schweizernot,inhandlad fran IKEA igar......mums!
Kexchoklad ar kanske inte godis...men onyttigt...tyvarr!!

ÅSA sa...

Caroline...jag slutade med godis 1/9-07, det bästa jag gjort, var ett riktigt godismonster förut...Nu blir det lite riktigt mörk choklad ibland...dessutom 7 kg lättare :)