lördag 1 juli 2017

ÄVENTYRET HAR BÖRJAT...

...FÖR ASTRID!


Imorse ringde klockan tidigt, Astrid skulle vara på Landvetter 8.00. Jag har sovit dåligt i natt och kände mig allt annat än utvilad när klockan ringde. Huvudpersonen hade bara sovit tre timmar, hon kramade ut de sista timmarna med C, ja, "kompisens" namn börjar på C😊.

Väl framme på Landvetter mötte vi upp Cecilia som Astrid ska åka med och hennes familj. Cecilia hade 18 kg i bagagevikt och Astrid 23!!! Hennes väska fick till och med en lapp som det stod "Heavy" på 😂. Det ska bli spännande att se vad väskan väger på hemresan.

Deras ledare mötte upp på flygplatsen och har man sett henne en gång hittar man henne lätt som en plätt även i värsta folksamlingen.Hon hade nämligen knallrosa hår och illgul ledartröja. Det kanske finns en tanke med det trots allt eller så är hon bara lite färgglad av sig.

Väl hemma igen blev det frukost på altanen, dagen bjuder nämligen på klarblå himmel och varmt, just nu visar termometern 27 grader i skuggan, phew.

Ikväll kommer familjen F på middag, det var dem vi var hos för ett par veckor sedan. Eventuellt blir det inga ungdomar men det är bara att vänja sig, det är nya tider nu.


Idag satt både jag och Astrid i baksätet 💗


Far och dotter 


En liten gruppbild 😊


Bestämda steg mot incheckningen

Astrid och Cecilia

Min goa latte och apelsinjuice till frukost 😜

Åsa


Inga kommentarer: