torsdag 29 december 2011

Ännu en ledig dag!

Måste säga att det är helt okej att jobba varannan dag :) Idag har både jag och David varit lediga vilket har varit himla mysigt!

Jag började dagen med en timme tennis med mina tennisväninnor. När jag kom hem åt vi brunch (=sista julmaten) i lugn och ro. Klockan ett mötte vi familjen T inne i staden för en timmes bowling. Jag har aldrig varit något vidare på bowling, David säger att jag kör tennis svingen även där och då förstår ni kanske hur det går. Idag började jag med att få 0 poäng första två omgångarna och sen plötsligt släppte det och gick himla bra:)

Gustaf som är sex år gammal fastnade med tummen i klotet flera gånger. Det var nästan så att han åkte med klotet :) Hade inte varit kul att behöva åka till akuten på grund av att man fastnat med handen i ett bowlingklot!

Nu har vi precis ätit middag, de andra spelar spel och jag försöker koppla av för att bli av med min huvudvärk. Ikväll ska vi spela Bingolotto. Har inte gjort det på flera år men tänkte att det kan vara kul för BARNEN :)

Håll tummarna, hade varit kul att vinna ...

Ha en fortsatt skön kväll!!!




- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 27 december 2011

Ljuvlig dag!

Vilken underbar dag det varit idag! Efter tennisen gick vi ut och sköt pilbåge, himla kul fast svårt.

Sen blev det en tur i skogen med lite picknick innan vi gick hem.

Nu har vi precis kollat på film och käkat julgodis. Såg " pappa på burk" som var småtrevlig.

Ska vila lite innan det är dags för middag...

Lite iphone bilder från promenaden...




Moi!


Erik och Fabian...


Astrid med sin nya kamera!



Fabian med Frölunda mössan han köpte igår när han var på hockey!



Utsikt från berget...


En liten damm...


Fikadags!


Herr och Fru!


Vad tycks?!?! Det som är mest fantastiskt är att vi bor med både hav och skog runt knuten!

Ha en fortsatt skön...hrm, vad är det för dag... tisdag är det ju ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Julmys!

Första "vardagen" efter en helg med frossande av godsaker! Skinkan är nästan uppäten men den är nästan ersatt av en ny gris... Frun i huset känner sig som en julgris men nu är det slut på frossandet. :)

Jag började dagen med en timme hård tennis med mina nyfunna tenniskompisar. Det var så himla kul så vi bokade upp oss på torsdag oxå!

På nyårsafton ska jag spela med Fabian och nästa vecka med tjejerna så sen ska nog julmaten vara bortsprungen....

Idag har vi fantastiskt väder och ska försöka ta oss ut en stund. I kväll blir det filmtime.

Vad hittar ni på en sådan här dag ?!!



- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 24 december 2011

God Jul!!!

Vill önska er alla en riktigt God Jul!!!

Här har tomten redan varit på besök och lagt klappar i våra strumpor... En god julfrukost och nu en promenad i det vackra vädret innan det är dags att ta tag i jul förberedelserna!












-En riktigt god och fröjdefull jul!!!

Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 20 december 2011

83-årig kille...

Igår kollade Astrid på byggfällan när jag kollade på Händige Ernst!

När programmet var slut så kom Astrid och sa "Fy 17 vad bra det var mamma, ska jag berätta vad det handlade om?"

Ja, det kan du väl göra, sa jag...

"Jo, det handlade om Jill som var 83 år gammal. Hennes man hade byggt deras hus för många år sedan men nu var han död. Jills nya kille...."


Så underbart!!! Plötsligt kände jag att mina 40 år inte var så farligt ändå :)

söndag 18 december 2011

Ett år går fort!!!

För ett år sedan var vi i USA och hälsade på söstra min med familj. Bilden nedan är ifrån Central Park, lördagen den 17/12. Känns som om det bara är några månader sedan...

I år blir det en svensk jul med föräldrar och svärföräldrar hemma hos oss. Nästa år vore mysigt att åka till värmen men det är än så länge bara en dröm :)

Nu ska vi iväg på "Skink-cup" på Astrids badminton. David och Astrid ska spela dubbel tillsammans, jag och Fabian ska agera hejar klack. Astrid är ganska så förkyld så Fabian är reserv :)

Hoppas att ni har det bra och inte stressar för mycket nu när det lackar mot jul. Själv så försöker jag göra några saker varje dag så det inte ska bli så jobbigt. Hoppas kunna koppla av när det väl blir julafton!

Ho ho ho...

fredag 16 december 2011

Look à like?!?

Det började med att en kollega sa åt mej att hon sett mej på tv kvällen innan.... Jag hade löst mordgåtor med Leif KW Persson.

Sen sa även mina föräldrar att jag var lik denna program ledare. Igår var det dags igen, en av mina patienter hade blivit chockad över likheten både i utseende och rörelsemönster.

Hör ofta att jag är lik någon annan så det borde innebära att jag har ett alldagligt utseende :)




Kan faktiskt själv tycka att det finns vissa likheter...

- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 12 december 2011

Utmanad!

Tack söstra min (http://annasweden.blogspot.com) för utmaningen!

Får försöka ta en paus i min lilla tomteverkstad och ta mej an söstra mins utmaning! Jag ska berätta fem saker som ni inte visste om mej..,Häng med:

1) Jag har en benägenhet att gäspa när jag tycker att någonting är jobbigt. Detta tycker för övrigt söstra min är väldigt kul.

2) Jag är livrädd för döden, önskar att livet varade för evigt. Det är förhoppningsvis långt kvar innan det är dags att inta en ny dimension , fram tills dess försöker jag leva livet och umgås mycket med mina nära och kära.

3) När jag var gravid första gången så trodde jag att det var fel på testet som visade positivt. Jag tog två tester, som båda var positiva, men kände mej ändå inte säker. Vad jag gjorde då? Lät David göra ett graviditetstest :) Han var tack och lov inte gravid men det var jag...

4) Jag blev en gång under gymnasietiden kallad till audition efter att några headhunters sett mej i skolkatalogen. Jag tackade nej eftersom jag inte kunde tänka mej att spendera hela sommarlovet nere på Österlen där inspelningen skulle äga rum. Jag ville hellre vara i sommarhuset i Blekinge. Detta trots att min stora dröm var att bli skådespelerska!

5) Jag är envis, spontan , temperamentsfull, social, osocial, pratig och alldeles, alldeles underbar :). (har jobbat på det där med självkänslan och se där vilka framsteg, hi hi)



- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 6 december 2011

TANTVARNING!!!

När jag vaknade imorse så möttes jag av ett, ytterst tunt, lager snö. Det var glashalt ute så jag körde lugnt och fint in till stan.

Även i stan var det halt och då kom jag på att jag valt helt fel sko!!! Slitna stövlar med klack...hur smart var det?!?

Första biten gick bra men sen blev det sluttande och ishalt underlag, började genast gå som bambi på hal is, så där stapplande. Jag stapplade tydligen rätt så bra för plötsligt frågade en förbi passerande ungdom " Går det bra...(underförstått vill du ha hjälp)... " Ja då, sa jag lite klämkäckt, borde haft mina Uggs idag istället (ville förmedla att jag liksom inte var så gammal)

Nå väl, nu är jag äntligen framme på jobbet och ska strax kalla in dagens första patient!

Kör och gå försiktigt idag!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 2 december 2011

Äntligen fredag!!!

Det har varit en intensiv vecka med aktiviteter varje dag. Idag har Catarina och barnen varit på besök och när de gick hem tog jag och barnen lite glögg och pepparkakor.

Veckan som kommer blir oxå väldigt intensiv så i helgen ska vi både hinna med julklappsshopping, baka, städa och vila! Undrar just om vi kommer hinna med allt?!?

Nu ska jag i alla fall unna mej en stund på spikmattan innan det är dags att laga middag!

Ha en riktigt härlig fredag!!!




- Posted using BlogPress from my iPhone