måndag 12 december 2011

Utmanad!

Tack söstra min (http://annasweden.blogspot.com) för utmaningen!

Får försöka ta en paus i min lilla tomteverkstad och ta mej an söstra mins utmaning! Jag ska berätta fem saker som ni inte visste om mej..,Häng med:

1) Jag har en benägenhet att gäspa när jag tycker att någonting är jobbigt. Detta tycker för övrigt söstra min är väldigt kul.

2) Jag är livrädd för döden, önskar att livet varade för evigt. Det är förhoppningsvis långt kvar innan det är dags att inta en ny dimension , fram tills dess försöker jag leva livet och umgås mycket med mina nära och kära.

3) När jag var gravid första gången så trodde jag att det var fel på testet som visade positivt. Jag tog två tester, som båda var positiva, men kände mej ändå inte säker. Vad jag gjorde då? Lät David göra ett graviditetstest :) Han var tack och lov inte gravid men det var jag...

4) Jag blev en gång under gymnasietiden kallad till audition efter att några headhunters sett mej i skolkatalogen. Jag tackade nej eftersom jag inte kunde tänka mej att spendera hela sommarlovet nere på Österlen där inspelningen skulle äga rum. Jag ville hellre vara i sommarhuset i Blekinge. Detta trots att min stora dröm var att bli skådespelerska!

5) Jag är envis, spontan , temperamentsfull, social, osocial, pratig och alldeles, alldeles underbar :). (har jobbat på det där med självkänslan och se där vilka framsteg, hi hi)- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

anna of sweden sa...

Kul att du antog utmaningen. :) Det där med teatern hade jag alldeles glömt. Tänk om du hade tackat ja. Då hade du kanske varit i Hollywood nu! ;)

Katarina sa...

Vad kul!

Så du börjar gäspa och kan inte låta bli när något är jobbigt? Vilken grej.

Kanske tur att du inte satsade på att bli skådespelerska. Tänk dig en viktig premiär och hur du inte kunde låta bli att gäspa... ;-)

ÅSA sa...

Anna...kunde ju varit en av dessa "fantastiska" hollywoodfruar :) Hu anne mej...Kram

Katarina, japp, detta tycker Anna också och påpekar varje gång jag gör det :)