torsdag 18 augusti 2011

Så var det slut på det roliga...

...åtminstone för denna gången!Nu rullar vi iväg mot Götet! Bilen är packad maximalt och båten hänger med där bak!

Känns alltid lite vemodigt att åka hem, hem till jobb, rutiner och allvaret!

Kunde man bara slagit sig ner i solstolen när man kom hem så hade det varit skönt men icke. Dags att tvätta, tvätta, tvätta... Sen vika tvätt och lägga på plats, suck!

Usch vad jag låter gnällig ... Faktum är att jag och Astrid åker med Catarina och Ida till Bovallstrand på lördag där vi övernattar en natt. Herrarna i huset ska på fotbollsläger!

Imorse gick jag och Astrid upp tidigt för att cykla ner till stranden och ta ett sista morgondopp. Vassabacken visade sig, dagen till ära, från sin bästa sida och vattnet var badvänligt...

Det är minnen jag kommer plocka fram när höstrusket kommer...


Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

mammaxtre sa...

Nog är det trist alltid när det sköna och mycket trevliga tar slut. Men snart är julen här och därefter, i februari för min del, är det dags att bestämma sig för när man vill ha semester.Och sen är det dags för sommarsemester igen :-)

Ha det gott

Hoffmans Design sa...

Vad tråkigt det lätt men man måste gnälla lite. Jag tyckte oxå det var jobbigt att gå upp i morse när dom skall till skolan. Men okej man kommer in i det. Idag har vi packat och packat.. Fy Fy hoppas det blir kanon väder imorgon du kan väl hålla tummarna.
Kram

ÅSA sa...

Mammaxtre...ja, när man ser det så så går tiden rysligt fort! Lär ju mina patienter att leva i nuet så jag ska försöka göra det själv också :)

Antonija, jag håller både tummar och tår :) Lycka till!!!!