tisdag 28 september 2010

MÅSTE NOG SÄGA ATT...

ELLER VAD SÄGER NI???

Imorse stod termometern på 4 grader, brrrr...känns som att det är dags att plocka fram stövlarna och skinnjackan, som jag faktiskt längtat efter ett tag nu :)

Jag har haft två sköna dagar, igår kom inte min sista patient så då passade jag på och flexade ut lite tidigare, skyndade hem och tog mej en joggingtur innan barnen kom hem. Härligt att få gjort det på dagen så man inte har det hängande framför sig. På kvällen var jag först på Astrids simning och sen på Fabians fotbollsmatch!

Idag har jag gjort läxor med barnen och sen tog jag min timmes promenad. Havet var helt gnistrande vackert och solen sken från en klarblå himmel. Det var då, när jag gick där, som jag upptäckte att bladen faktiskt börjar skimra i höstens alla färger och att det även låg en hel del höstlöv på marken. Det kanske inte är så konstigt egentligen, om två månader är det dags att ta fram alla adventsljusstakar, måste innebära att det är dags att sätta glöggen om ett par veckor :)

Dags att laga mat!

God afton på er alla!!!

6 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vad du är duktig som håller liv i löpningen. Jag vet banne mig inte hur tiden skall räcka till till deta för min del. Mina ben kräver ett motionsspår vilket innebär att jag måste ta bilen och åka iväg en bra bit för att kunna springa. Hur jag ska få in det momentet nu när det börjar bli mörkt också. Så trist och tråkigt att varje runda blir som en första runda. Var glad att du kommit så långt med löpningen. Det skulle jag vara. Ha det gott

Hoffmans Design sa...

Det e inte sant imorse så kom min man in och sa du måste skrapa rutorna. Nu blir det fart på mej med att få ut bordet ur garage för bilen skall in. Så hösten är verkligen här.

Mina dagar sa...

Hösten är underbar! Härlig frisk luft! Och så fint med alla färger!
Åsa, det är bra att jag läser dina inlägg så jag får en "spark där bak";) På en och samma dag var du ute och jobbade och promenerade = respekt!;)
Som sagt...spark spark;) I dag SKA jag komma ut och gå mig svettig!(är ledig).
Vi luktade på en glögg här om dagen och tänk att det kändes som att det var runt lucia och jul:)
Må bäst!
kram Eva

Nattsyrran sa...

Mmmm det är gott med varm glögg och speciellt premiärdropparna... Hörde på radion, tror det var Rix morgonzoo där någon av dom varit på tillställning där det bjöds på glögg och pepparkakor, i september... Kanske i tidigaste laget! Ha det gott! Kram

milla sa...

Helt galet vad fort det går mellan sista doppet i havet och glöggen...! =0

Tänk att vi hade kunnat springa på varandra på bokmässan i söndags... men vi såg väl inte varandra bland alla de andra kändisarna...;)
Trevligt var det där i alla fall, det var några år sedan jag var där senast.
Vad kul du har redigerat bilderna!!

Go oktoberhelg!:)

ÅSA sa...

Mammaxtre..håller liv och håller liv...springer bara två gånger i veckan nu, promenerar de andra dagarna :) Har fått lite besvär med benen, är väl åldern som tar ut sin rätt :)

Antonija, japp, jag siktar också inpå garaget...skönt att slippa skrapa rutorna...

Eva, gillar också hösten! Du rör väl dej på jobbet hela tiden, fram och tillbaka, och balans ska du ha oxå :) Om ett par veckor sätter vi glöggen, har du inte recept så ska du få av mej!!!

Nattsyrran...glögg nu känns liiiite tidigt, även om det är väldans gott. Gillar när man gör egen som står och puttrar och avger härliga dofter...

Milla, så ni var också på bokmässan i söndags, himla kul faktiskt! Japp, nu går vi mot mörkare tider...fast jag måste säga att jag gillar det!