söndag 8 augusti 2010

En helg fylld med överraskningar!!!

I fredags tillbringade jag och barnen dagen på stranden eftersom det var en kanondag!

David skulle komma ner över helgen...

När vi kom hem från stranden så var David redan här vilket gladde oss. Vi satt och pratade en stund över en kall öl och lite snacks. Plötsligt kom det några personer in i trädgården...(nu när man börjar bli gammal så ser man lite sämre så det tog lite tid innan jag såg vem det var...) Det visade sig vara allra käraste vännerna Familjen F.  De brukar ju vanligtvis komma ner några dagar varje sommar men denna sommaren hade vi haft svårt att få ihop det eftersom David jobbat så mycket.

Henrik hade ringt David i början av veckan för att höra om de fick komma ner...Åh så kul, vi träffas ju minst en gång i veckan annars så sju veckors uppehåll är väldigt lååååångt!!!

Barnen blev jätte glada och till och med killarna kramade om varandra :)

Fredagskvällen åt vi grillad lax och grillade scampi, drack vin och tjôtade, så himla kul!!!

Igår lördag var det min födelsedag, bjöds på frukost på sängen och vacker sång. När jag började öppna presenterna fick jag nästa chock! David hade köpt ett teleskop objektiv till mej som jag gått och trånat efter...Jag blev så glad så jag skuttade upp och slängde mej över David :)

Igår hade vi helt okej väder så vi bestämde oss för att ta båten till Sölvesborg. Väl där strosade vi lite i staden och sen avnjöt vi en stooooor glass på glassbåten innan vi åkte hem igen. Hemma i vår lilla vik så tog vi ett dopp ifrån båten innan vi åkte hem.

På kvällen kom tredje överraskningen!!! Det har blivit en tradition att vi har kräftskiva på min födelsedag. Här på ostkusten finns det inga havskräftor så vi brukar köra de paketerade vilket kan vara helt okej! MEN, David hade verkligen slagit på stort...han hade köpt massor av havskräftor och färska räkor som vi mumsade på. Ett glatt gäng på 15 personer där systersonen Hugo höll i allsången...en riktigt lyckad kväll!!!

Fick jätte fina presenter av mina föräldrar, Anna med familj, Klara och familjen F också....TACK!!!

Ja, nu sitter jag här med ett stort leende på läpparna...Förväntningarna är höga inför 40-års dagen nästa år...David har lagt ribban högt :)  (skojade...)

Har joggat en sväng i skogen och ska hoppa in i duschen nu...

Hoppas att ni alla har det riktigt bra!!!

4 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Massor av grattis i efterskott. Nu kommer jag alltid vet att du fyller år den 7 eftersom vi var på bröllop i går.
måste få se ditt teleskop sätt in en bild när du kommer hem.
Kram Antonija

Snor och Glamour sa...

Å din helg låter underbar! Skulle vilja byta med dig då vår helg varit lååångt ifrån underbar. Vår älskade lilla Lucia (katten) blev brutalt ihjälbiten av grannens två hemska hundar. Så här har varit tårar, begravning och fejd med grannen! Fruktansvärt!
Hade hellre haft din helg med alla dina härliga överraskningar!

Ha det gott!
Kram Ann-Louise

mammaxtre sa...

Vilket härligt inlägg.

Grattis i efterskott!

ÅSA sa...

Västmanländskan...kommer att leva på det länge :)

Antonija, lovar att lägga in maaaaassssor av bilder när jag kommer hem!

Ann-Louise, usch vad förfärligt...finner inga ord! Hoppas att ni har det så bra ni kan och att grannarna snart flyttar låååångt bort!

Mammaxtre, tackar, tackar!!!