söndag 4 juli 2010

EN VILODAG...

FRÅN SOL & BAD!!!

Idag har det varit varmt, mulet men lite solglimtar då och då. David har storstädat ovanvåningen och jag bottenvåningen, känns helt underbart fräscht när det är nystädat! Plockade in lite blommor från trädgården så nu är det riktigt fint! Hoppas jag att det håller sig rent nu, bllir det fint väder i veckan så är vi ju mest utomhus...Söstra min med familj kommer nästa vecka för att gå på Liseberg och det vore himla skönt om vi slipper storstäda en gång till :)

Imorgon är det en helt vanlig arbetsdag, barnen ska gå på tennisläger i veckan så de kommer att ha fullt upp. På fredag bär det av med svärföräldrarna med deras stora segelbåt, två nätter ska jag vara med sen mönstrar jag av och övriga familjen är med ytterligare två nätter innan det är dags att komma hem för ett Lisebergbesök.

Jag har lagt in om extra ledigt nästa torsdag och fredag så min förhoppning är att jag börjar min semester redan nästa torsdag...sen ska jag vara ledig tills den 22/8, känns ofattbart härligt! Kommer dock kännas lite tomt utan David men han har lovat att ta lite extra ledigt i samband med helgerna så det hoppas jag på...

Här kommer lite mobilbilder från Askimvikens skärgård!!!

Astrid på krabbjakt...

Utsikt från Kungsön... 

Utsikt från "min" klippa  på Klockskär!

Fabian försöker skjuta oss utåt... 

Moi! Värst vad jag ser allvarlig ut...kan tydligen göra det oxå :) 

Astrid fiskar upp ankaret...

Må så gott där ute i sommar Sverige...

3 kommentarer:

anna of sweden sa...

Vad härligt det ser ut!

Anonym sa...

Underbara sommarbilder!!!

Ha en skön sommar Åsa :)

önskar Pia i Kungälv

Caroline sa...

Sommar Sverige....sa harligt det ser ut!!! Nasta ar ska jag vara hemma i 3 manader....jag SKA!! :)
Vi har det ocksa varmt o "harligt"....idag ska det bli hela 37 grader lagom!!!! Det blir til att ta manga dushar o sitta vid flakten...!!