lördag 12 juni 2010

HÅLL I HATTEN...

...DET STORMAR IDAG!!!

Fast nu ska vi inte vara så negativa...Det regnar i alla fall inte (än) och jag har hängt ut tvätt på tork med fyra nypor i varje plagg så det inte flyger iväg men nog torkar det fort åtminstone :)

Just nu är David och Fabian på fotbollsträning. Undrar just hur lätt det är när det stormar ute, bollen lär ju rulla utan att de sparkar på den :)

Astrid är hos en kompis och det är bara jag hemma. Har precis avnjutit en kaffe latte, så skönt att få sitta i lugn och ro ibland!

Om en stund ska vi nog åka upp till Tjörn för att titta på en båt, håll alla tummar och tår att den finns kvar...Vi har avtalat tid och plats men också varit med förr och vet att man inte alltid kan lite på folk!

Ja, så kul har jag det idag, vad hittar ni andra på???

3 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Här är vi superslöa. Men vi fick i alla fall iväg en bagagelucka full med saker till återvinningsstationen. Ny funderar vi på en liten cykeltur.

Hoffmans Design sa...

Gott det lätt med cafe latte. Vi tog en Cappuccino jag och min man barnen är uthyrda en stund till. Men droppar väl in igen snart. I kväll så kommer ett par goa vänner som vi träffade i Sälen på middag.Jag och killen i familjen är gamla Taxi chaufförer från goa 90-talet.

Kram på dej

ÅSA sa...

Västmanländskan, är det sådant ni gör när ni är superslöa :) När vi är superslöa så gör vi absolut ingenting :O


Antonija, japp, jag älskar min kaffemaskin med inbyggd kvarn, slurp vilken god start på dagen! Hoppas ni hade en trevlig kväll :)