tisdag 11 maj 2010

KONTRASTER...

Igår spelade Fabian fotbollsmatch, min lille plutt är tuff på plan, går in i duellerna, springer allt han kan för att göra mål eller skydda mål...Igår satte han ett kanon mål, ingen segergest utan bara ett litet leende och sen på det igen...
På kvällen när vi kom hem så kollade vi lite på tv. Fabians små fingrar klappade mej i håret och ansiktet....så mysigt så men vilka kontraster. Antar att det inte är länge till som det kommer vara så, snart är han den store tuffe killen på heltid :)

Idag har jag premiärklippt gräset för i år, en timmes gratis motion (gäller att se det som det för att kunna peppa sig till att göra det...). Strax ska Astrid till simningen, idag får hon nog sin medalj för att hon fixade stipendietiden i lördags, kul!

Nu ska jag unna mej en liten, liten stund i solen på altanen innan jag ska iväg igen...3 kommentarer:

anna of sweden sa...

Vad kul att få se lite bilder på Fabiano!
Vad duktig han är!

Mina dagar sa...

Min dotter älskar att spela fotboll och nu är det många cuper och ligor som håller på! Det är kul att vara med och titta (om man har varma kläder på sig)
Fina färger din sons lag har!
Ååååh...fingrar i håret, tänk snart är det ett minne blott! Jag vet för min 24 åring gör aldrig så längre:(
Här klipptes också gräset igår! Gratis motion jajemensan:)
Jag borde ju gå in på Astrids blogg och gratta till medaljen!! Så duktig tjej!
Hoppas du får en skön lång helg!!
Kram Eva (som jobbar heeeela helgen)

ÅSA sa...

Fabiano...det lät ju riktigt bra :)

Eva, så din dotter spelar fotboll...då kanske vi ses på Gothia cup i framtiden :) Jasså, 24 åringen kliar inte i håret! Hoppas du får en fin arbetshelg! Kram (du jobbar väl inte på Göteborg - Stockholms turen den 19 eller 21 maj???)