tisdag 23 mars 2010

Sol ute, sol inne...

...SOL I SINNE!!!
Idag har jag varit hos specialistläkaren vilket förhoppningsvis var mitt sista läkarbesök på ett tag!

Efter många om och men så ser det ut som att det trots allt är en hjärtmuskelinflammation som orsakat alla mina besvär och även begränsningen då jag gjorde arbets ekg. Det kan ta några månader innan jag är helt återställd, men det kan jag leva med! Jag får träna försiktigt men inte ta ut mej, men som det är nu så sätter kroppen själv denna begränsning!

Alltså kan jag glida lite fint i backarna i Sälen och får pausa lite mer än annars. Idag har jag varit i kontakt med gymmet som sa att jag kan förnya kortet och är det så att jag känner att det är för tidigt att gå i gymmet så får jag frysa det gratis och utan läkarintyg! Saker börjar ordna upp sig! :)

Hela eftermiddagen har jag suttit klistrad framför datorn...en av mina aktier har nästan stigit 50% på en dag så nu sitter jag och funderar på om jag ska trycka på SÄLJ-knappen eller inte...Det är väl det som är själva grejjen, man tror hela tiden att en aktie kan sticka iväg liiiiite mer men den kan ju också göra helt om...

Vi får se, medan jag sitter här och skriver kan mycket hända...bäst jag återvänder. Avanza, here I come!!!

9 kommentarer:

Snor och Glamour sa...

Vad skönt för dig att få veta vad det är som är galet med dig.
Gubben min har också hjärtmuskelinflammation. Han har sökt för det ett antal ggr. Sista gången satt det över hjärtat och då la dom in honom med en gång. Han fick göra arbetsprov och dom tog massa prover. Allt var bra förutom högt blodtryck (visste han sedan innan och äter medicin för det), lite dålig kondis och lite övervikt! :)

Skönt att du kan åka lite skidor i Sälen i alla fall. Kul att åka till snön!! Hm!! ;)

Vad roligt med paket. Vilka fina saker det innehöll! Härligt när det inte liogger bara räkningar i lådan!

Har nyss kommit hem från stallet. Skall hoppa in i duschen och sedan titta på Mästarnas Mästare!

Ha en go kväll!
Kram Ann-Louise

Nattsyrran sa...

Vilka härligt positiva besked i det lite tråkiga med "the heart". Ta det lugnt bara så ordnar det sig och det blir ju perfekt att stanna upp i backarna och sola kinderna i solskenet som himlen ska bjuda på under er Sälenvistelse. För sol är det ju på alla reklambilder och resekataloger så annat finns väl inte, eller??? Hur som helst så är det underbart att få komma bort och byta miljö. Själv drar jag till Björta Skifsen i helgen!!!!
Kramisar!!

Katarina sa...

Åh tjolahopp vilka bra nyheter!

Men du kan väl ändå sitta lite i solen i en snödriva och läsa en god bok? Det lät så skönt. :-)

Anonym sa...

Vad skönt att det har vänt och att du känner dig bättre. Ta det bara lugnt både med "gympan" och skidåkningen så att du inte överanstränger dig.
Och grattis till din vinst på aktiefronten!
Kram
MoP

Caroline sa...

Skont att veta vad det ar...antligen!

Mina dagar sa...

Jättekul att höra att det kommer bli bra med lilla hjärtat!!!!
Tänk vá man kan råka ut för!!
Men du, träna FÖRSIKTIGT!
Men så impad jag blir att du har sånn koll på aktiemarknaden! HOPPAS du känar en STOR slant!!

Sköt om dig!
Kramelikram Eva

ÅSA sa...

Snor och glamor...aha,,, ännu ett inlägg :) Hur mår "guben" nu??? Är det så vanligt??? Känner sig som om man är lastgammal... Har du egen häst förresten??? Kram

Katarina, hoppas kunna göra både och...

MoP...tack! ska ta det försiktigt...inte med mina placeringar förstås...måste ju ha lite pengar att sätta sprätt på i Stockholm, inte sant :) Kram

Eva...ja, skönt att ändå få en diagnos. Jag är inte jätte haj på aktier men jag är inne dagligen och fixar lite :) Som sjuksköterska blir man ju inte rik så då gäller det att hitta andra sätt :)

Anonym sa...

Detta med aktier kanske är din grej!
Hur började du och hur länge har du "dealat"?

ÅSA sa...

Anonym...ha ha...dealat var länge sedan jag gjorde (skämtade bara...). Jag har väl hållt på med fonder och aktier under några års tid, det är först det senaste året som jag har blivit modig nog att köpa/sälja aktier...Himla kul faktiskt, framför allt när det går bra :D