fredag 5 mars 2010

OVISSHETEN ÄR JOBBIG!

Som jag skrev härom dagen så gjorde jag det där arbetsekg´t som inte var så bra. Idag talade jag med en läkare och han vill inte uttala sig om det per telefon utan nu ska jag träffa en läkare den 18:e mars och få reda på lite mer då. Enligt en specialistläkare jag känner så är det inte hjärtsäcksinflammation utan något annat fel... Plötsligt känns en hjärtsäcksinflammation mycket bättre eftersom det i alla fall finns hopp om att det ska läka ut!

Nä, nu får jag sluta diskutera sjukdom på bloggen...då är det ju ingen som vill läsa! SÅ...lite annat kul...idag har jag varit på fackligt möte, helt okej förutom att jag höll på att somna :)

När jag kom hem så satte jag mej med en kaffe latte och mumsade på en god bulle jag köpt i affären (tyckte faktiskt att jag var värd det idag, Beach -10, släng dej i väggen...). 

Nu när jag inte mår så bra (aj, nu kom jag in på det igen) så försöker jag köra enkel mat så ikväll blir det färska räkor, ost, kex och ett glas vin. Enkelt men gott...räkorna är så fantastiskt fina nu, stora och saftiga. Vattnas det i munnen?

Nä, nu får det vara slutsvamlat, ska ta och lägga mej på spikmattan och samla kraft!

Morsning - Korsning!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det där med räkor och vitt vin på en fredagskväll har verkligen en hög mysfaktor....jag ska nämligen också stanna på hemvägen och fixa hem detsamma.
Jag förstår din oro och att det är obehagligt när det gäller ditt hjärta.
Tänker på dej!
JÄTTEKRAM från Pia

Anonym sa...

Krya på dig!
Jobbigt att inte vara bra.
Så skriv du av dig om du känner så :)

Vad köper du för räkor?

Trevlig helg!

zinkbaljan sa...

Hej vännen!
Men vad säger du? Är det något annant fel, jag blir orolig. För mig får du gärna skriva om detta på bloggen, jag tycker att det är intressant!

Du ska till läkaren på min födelsedag! :=) Jag ska verkligen tänka på dig då och skicka possitiva tankar! Det lovar jag! Men undra vad det är då..har du någon aning...? Vad var symtonen, trötthet och orkeslöshet? Har du ont?

Oj vad jag frågar.:=)))) Men jag bryr mig vetttu!!!!Stora kramar till dig!

Katarina sa...

Det låter jobbigt, Åsa. Hoppas du kan koppla av och ha det skönt utan att oroa dig för kommande läkarbesök.

ÅSA sa...

Pia, alltid lika kul att höra från dej - saknar dej vettu! :) Tror det är många som njuter av just färska räkor och vitt vin på helgen :)

Anonym, tack, va gulligt! Vi köper alltid färska räkor. Annat var det när jag bodde i Malmö, då var det frysta räkor som gällde!

Zinkbaljan..aha, då fyller ju du snart år! :) Jag håller alla tummar och tår att det bara är något tillfälligt! Trött och ont i bröstet av och till...

Katarina...tack! Va gullig du är :)