måndag 8 mars 2010

GRÄSÄNKA...

...ÄR JAG!!!

Tidigt imorse åkte David och några kollegor söder över...närmare bestämt till Växjö, där han ska vara med på någon konferens! Han kommer dock hem imorgon igen så det blir inte speciellt långvarigt :)

Vanligtvis brukar David lämna barnen i skolan eftersom jag åker hemifrån tidigare. Idag fick jag flexa lite så jag kunde lämna barnen på morgonen. Fabian vägrade att tvätta ansiktet med motiveringen att det är inte bra när det är kallt ute för då fryser ansiktet till is...Oj så många isansikten det måste gå där ute på gatorna...


Egentligen skulle jag träffat en av mina bloggläsare, Mira från Finland, eftersom hon är på besök i Götet. Tyvärr var det inte möjligt att få till det eftersom jag var tvungen att åka och hämta barnen direkt efter skolan...MEN, jag hoppas att vi kan träffas nästa gång hon kommer till stan :)

Nu har vi precis käkat mellis och gjort läxorna och jag ska ta mej en promenad, tyvärr har solen gått i moln men det är nog skönt ändå!

Innan jag avslutar...är det någon som vet vad orden Gräsänka och Gräsänkling kommer från???

Tuddeluuu...

7 kommentarer:

milla-andante sa...

Nä man undrar ju hur gräset kommer in i bilden...:)
Så jobbigt med ovissheten kring hjärtat... förstår dig verkligen. Håller alla tummar för att du får svar den 18:e!!
KRAM

Nattsyrran sa...

Näpp, ingen aning var det kommer ifrån. Jag fick höra i januari, när jag sa att jag var gräsänka att det den här årstiden borde heta snöänka istället eftersom gubbarna alltid åker till Sälen samma vecka varje och och lämnar en hög med ensamma tanter, förlåt brudar ensamma hemma med barnen. Ja, varför inte!!!
När du har tid så kika in hos mig för där finns en utmärkelse att hämtas!
Kram

Klara sa...

Haha! Då skulle jag ha ett isansikte! Aj ... Det låter ont ..! :)
Kramar

ÅSA sa...

Milla, ja, det ska nog ordna sig hoppas vi! TAck för all omtanke!!!

Nattsyrran...tackar, tackar, ska ta mej an denna utmärkelse :)

Klara, ja du, tillräckligt ont för att han inte vill tvätta ansiktet...

ÅSA sa...

Milla, ja, det ska nog ordna sig hoppas vi! TAck för all omtanke!!!

Nattsyrran...tackar, tackar, ska ta mej an denna utmärkelse :)

Klara, ja du, tillräckligt ont för att han inte vill tvätta ansiktet...

Mira sa...

Hejsan,

vi är hemma nu. Hemresan gick snabbt och det är kul att vara hemma igen. Det var oxå skönt i Gbg. Men snälla du, skicka mig din adress per e-post?!?
Kramar,
Mira

ÅSA sa...

Mira...fick du inte mitt mail med adressen??? Jag mailar igen och tar gärna emot din adress oxå :) Lycka till med kalaset i helgen ! Nästa gång måste vi ses! Kram