tisdag 23 februari 2010

VÅRKÄNSLORNA BÖRJAR KOMMA!!!

Ja, trots all snö så måste jag ändå säga att jag tycker att det börjar bli lite vårligt! Idag har Göteborg haft klarblå himmel och sol så jag begav mej ut på en långpromenad. När jag kom hem så kokade jag en kopp kaffe som jag tog med ut där jag satte mej på min fårfäll mitt i en snödriva. Solen värmde gott och jag kunde till och med läsa tidningen utan vantar :)

Vet ni vad jag mer har gjort idag??? Jo, jag har ju träningsförbud och snacka om att min kropp förfaller...Så, imorse när jag vaknade hoppade jag i mina träningskläder och sen gjorde jag mitt premiärpass på Nintendo Wii Fit! Jag började med Yoga och, ganska förvånande, så fick jag ganska höga poäng på ett flertal övningar. Sen gick jag över till muskelträning där jag fick blandade betyg...På en stod det att jag var som en potatis, jag tackar jag, och på en annan stod det bodybuilder :)

När jag hade gjort både yoga och muskelträning så gick jag över till step, ganska kul faktiskt även om det inte går att jämföra med ett vanligt step pass!

Om en stund är det dags att dra igång middagen, blir gulaschsoppa idag, passar bra till det vädret som råder :)

Ha en fantastiskt fin dag!!!

6 kommentarer:

Mina dagar sa...

Men så mysigt det låter med att sitta på en fårfäll med en kaffe!!
Härligt att du får egentid!!!

träningsförbud, är det ok med Wii Fit då??
vi har också Wii, funderar på att skaffa mig just Fit! Tycker du att det är bra?

Hoppas soppan var god!!
Sköt om dig!!
Kram Eva

Nattsyrran sa...

Låter som en härlig dag! Och jag som tyckte att fåglarna kvittrade om våren när solen kom fram och tänkte faktiskt samma som dig att nu är det lite vårkänslor. Wii Fit har jag faktiskt tänkt på... Är det nåt att rekommendera?
Ha det gott. Kram

Katarina sa...

Bästa sjuksköterskan,

Jag är egentligen förbjuden att träna. Men Wii är väl ändå bara ett dataspel så det måste väl gå bra med yoga och styrketräning med Wii Fit? ;-)

Faktum är att jag tror på att göra det man känner att man orkar och tycker är roligt, så bravo!

Själv skottade jag ju snö och dagen efter kände jag egentligen ingenting men idag är jag mycket medveten om muskler som jag inte ens visste att jag hade. :-)

Caroline sa...

Har ocksa varkanslor...kanske mer av trots an pga vadret. Det regnar o ar kallt...det pratas om mer sno imorgon! Jag alskar vinter o sno men det kanns dags for lite varmare grader...o mer sol!

anna sa...

Hallå där! Ta det lugnt nu. Yoga är okej. Men step och muskelträning. Nej!

Hälsar hon som inte är sjuksyster men omtänksam storasyster. :)

ÅSA sa...

Eva, hrm...vad folk blev oroliga för att jag körde Wii Fit...Men jag är ju van vid ganska hård träning och detta var inte alls pulshöjande...Helt okej med yoga och muskulärträning! Nu gäller det att njuta av alla vårtillfällen!

Nattsyrran...Wii Fit är faktiskt väldigt bra, man kan göra väldigt mycket på spelet men för min del är det ju begränsning...Sjukt att träna med tv´n och att den sen säger vad man gör bra och mindre bra...

Katarina, okej jag fattar...men du jag blev inte ens anfådd, fick bara lite härlig träningsvärk i magen :)

Caroline...trodde att ni hade varmare än här...

Anna...men vadå, lite muskelträning höjer ju inte pulsen...Jag ska ju våga visa mej på stranden i sommar!!!