tisdag 29 december 2009

SPIKMATTAN...

...ÅRETS JULKLAPP!!!

Som nu visat sig kanske inte vara så bra som man först trodde...Har man förhöjt blodtryck (vilket jag har...) så kan den orsaka hjärtklappning och man kan i värsta fall svimma...dessutom kan den ha motsatt effekt och höja blodtrycket istället för att sänka det...

Nu måste jag erkänna att jag känner mej förvirrad...Har redan legat på mattan idag och dessutom min nya fina julklapp "spik-kudden" också...Brukar somna på spikmattan men kan det kanske vara så att jag faktiskt svimmar??? :)  Nä, skämt å sido...lite konfunderad blir man allt...för att läsa lite mer...klicka HÄR

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tar det med en nypa salt..om mattan inte är bra tror jag att jag känner det!! Jag kommer ligga 30 min per dag, sen får man väl se..

milla-andante sa...

Här har du en julgris till med högt blodtryck... kanske inte ska köpa en matta då... vilket jag ju tänkt göra... hm...
Har inget recept sådär i tanken just nu... vi brukar för det mesta bara grilla fläskfilé. Dock har jag ätit fläskfilegryta med dragon som var väääldigt gott, men jag har som sagt inget recept. Lycka till ändå och ha en trevlig fest!!
Önskar dig också ett riktigt gott nytt år, du goa bloggvän!!
Kram

ÅSA sa...

Anonym...låter klokt! Tror att jag gör detsamma...tycker ju faktiskt att jag mår väldigt bra av att ligga på mattan...förutom att jag ofta "svimmar" när jag ligger på den...hrm somnar menar jag ju! Gott Nytt År på dig!

Milla...Aha...så jag är inte ensam! Tror inte att det är någon fara för blodtrycket, borde ju sjunka precis som vid massage...kommer fortsätta använda min...och min kudde! Ett riktigt gott nytt år till dig också kära bloggvän :) Kram!