lördag 7 november 2009

JA, NEJ, JA, NEJ, JA, NEJ, JA, NEJ...

....JA!!!

Hrm, antar att det bara är till att ta tjuren vid hornen...

Mitt träningskort har varit fruset sedan i maj månad eftersom jag hade problem med inflammation i höft och ont i ryggen. Under sommaren sprang jag ju duktigt varannan dag ända tills...ja minns ni vad som hände??? Jag stukade ju foten i början av augusti...sen har det bara varit promenader.

Men från den 1/11 är mitt träningskort åter aktivt och denna veckan har jag varit lite snuvig och är väl fortfarande lite...Men tänkte att jag i alla fall kanske ska pallra mej dit och gå lite i crosstrainer och köra lite hantlar utan att bli allt för varm. Så om en stund ska jag damma av mina träningskläder, på med pulsbältet och iväg...får nog bli ett kortare pass idag men det är bättre än ingenting! :)

Annars är det ju lördag, strålande väder utomhus och vi ska ha familjen F på besök ikväll! Får se vad för tokigheter som händer då för det brukar ju alltid hända nått kul när vi träffas!

Ha en skön dag!

Kram på er!

2 kommentarer:

Katarina sa...

Bravo!

Här är det grått och trist. Jag hade tänkt ta mig ner på stan och shoppa lite men nu känner jag bara för att tända ljus och mysa under en filt i soffan.

ÅSA sa...

Tack! Men du,lät ju härligt att ligga i soffan och mysa...dessutom billigare än att ränna på stan :) Själv har jag upptäckt nätshoppingen som fungerar alldeles utmärkt även när man ligger i soffan :D