måndag 16 november 2009

Enveten infektion...

Ja, som ni alla vet var jag hos doktorn i fredags, fick insatt penicillin mot bihålsinflammation. I lördags hade ju vi blivit inbjudna till övernattning på Varbergs Gästis.

En present värd några tusen som man inte bara kan "kasta bort". Så med ett ömmande huvud och lätt febril åkte vi iväg, jag höll mej i schack med hjälp av ipren. När de andra badade så tog jag det lugnt. På kvällen en god middag och inte så sen sänggång..Bilder kommer senare!

Igår försökte jag ta en liten promenix men var helt slut efter en liten stund. Hade ändå bestämt mej för att försöka jobba idag, tvättade håret igår kväll för att slippa göra det tidigt på morgonen, la fram kläder...Mådde inte tillräckligt bra för att åka till jobbet så då begav jag mej till samma läkarmottagning som i fredags. Läkaren undersökte mej och tror att det är en rejäl bihålsinflammation. På min fråga om svininfluensan så sa hon att hon inte trodde det men att det inte spelade så stor roll....Så, det blev ett recept på slemlösande och inga prover, några dagars sjukskrivning...

Jag ringde jobbet och vi bestämde att jag skulle åka dit för att ta lite prover och låta någon lyssna på mej eftersom inte den första läkaren hade gjort det. Så en av mina trevliga kollegor lyssnade på mej och sen fick jag tagit prov på svininfluensan...Om två dagar är testet klart...

På onsdag siktar jag mot att börja jobba igen...Först då, när jag börjar komma ut i det vanliga livet igen, så kan ni kanske förvänta er lite vettiga inlägg... :)

Tjingtjingeling på er!

4 kommentarer:

anna of sweden sa...

Usch, vad jobbigt! Hoppas att det vänder nu!
Kram!

Katarina sa...

Det här var väl ett vettigt inlägg?

Hoppas du kryar på dig.

milla-andante sa...

Underligt att hon inte kollade dig när du ändå var där, du som träffar så många människor i ditt yrke. Hoppas du blir bättre och bättre nu i alla fall. Skönt också att du kunde följa med i helgen även om du inte var helt okej, typiskt sånt där!
Kram

ÅSA sa...

Anna...tack!

Katarina..hrm..tål att diskuteras!

Milla...ja, ibland ska det gå lite för fort, ffa hos de privata, de ska prestera lite väl mycket ibland så de missar kvaliteten :( Men, det ska nog bli bra...tålamod, tålamod!