torsdag 13 augusti 2009

Hemma i Götet igen!

Imorse vaknade jag tidigt...cyklade ner till stranden och tog mitt sista sommardopp på lantstället för i år...Solen sken från en ganska så blå himmel, vattent var klart och fint och ca 22 grader varmt... Ville nästan inte gå upp från vattnet!


Hela förmiddagen gick åt till att packa och städa...lika trist varje år...likaså slås jag varje år av att tiden går så hiskeligt fort...det var ju nyss vi kom dit...


Nu har jag 165 kvm mer att städa...mer rabatter att rensa och större gräsmatta att klippa...suck...ska inte klaga förstås men jag har inte hållt i en dammsugare på sex veckor :)


Liiiite kul är det dock att komma hem, vi ska måla om Fabians rum i helgen och sen blir det kanske ett besök på Liseberg. Dessutom ska vi sätta igång och planera vår utbyggnad av huset och DET är ju faktiskt lite latjo lajban :)


Jag saknar dock söstra min med familj som jag inte träffar förrän midsommar nästa år...usch...jobbigt men sant. Mamma och pappa saknar jag också men vi ses ju lite titt som tätt och det är jag glad för!


Nu ska jag läsa lite post och reklam...kanske kolla tv...har inte gjort det på sex veckor...eller kanske läsa i min spännande bok...Aldrig fucka upp!


I vilket fall som helst...på onsdag börjar allvaret på riktigt för då är min semester slut! Fram tills dess ska jag krama ut så mycket jag kan av min lediga tid!


På återseende!!!

3 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Ja, njut nu riktigt ordentligt av dina sista semesterdagar!

Anonym sa...

Ni får ta en tur över till Philadelphia.
Själv varit utlandssvensk i många år och alla besök uppskattades verkligen:)

ÅSA sa...

Västmanländskan...jag lovar!

Anonym! Jajamensan...det är ju lite långt att åka så vi planerar att åka dit nästa jul...om 1½ år med andra ord...Det var lättare när de bodde i Portugal, då åkte vi dit varje år vilket uppskattades!!!