onsdag 12 augusti 2009

Dags för avsked!!!

Var tar tiden vägen?!?

Jag och barnen har varit i paradiset 6 veckor nu...

Vi har solat, badat, promenerat, motionerat, shoppat, fikat, käkat glass, läst böcker, ätit gott, druckit gott, spelat spel, umgåtts....

Nu är det dags att åka hem till Götet och vardagen igen...Alla kläder är nerpackade, paviljongen likaså, sommarleksakerna inpackade...måste säga att det är lite vemodigt!!!

Även om vi bor vid havet i Göteborg också så är det ändå en annan frihetskänsla när man är här...Dessutom gillar jag att umgås med mina föräldrar och syster med familj...det kan man inte få för mycket av!

Om en stund är det dags för namnsdagsmiddag (Grattis Klara) - avskedsmiddag! Imorgon åker nämligen söstra min med familj hem till Amerikat igen, vi åker till Götet...Ett år tills vi ses igen....eller om man ska vara riktigt noga (och det ska man ju ...) så ses vi om tio månader...

Tack för denna sommaren mamma, pappa och söstra min med familj!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bor ni alla ihop på landet?

Moster L sa...

Det är inte klokt vad en sommar går fort! Jag tycker inte det var länge sedan det var midsommar.
Det var jättekul att träffa hela din familj (kära barn), hoppas vi träffas nästa år igen!

Många kramar
Lotte o Jan

ÅSA sa...

Anonym...vi bor alla grannar på sommarstället, var och en har dock sitt hus och tomt så vi lever inte på varandra precis...Super mysigt när man inte träffas alls eller så mycket övriga året!!!

Moster L och Morbror J, ja, fattar inte var åren tar vägen...tycker nyss vi var i Thailand och nu har även sommarne passerat...snart är det jul :) Jätte kul att ni förgyllde min födelsedag...ser fram emot denna nya tradition..blink, blink! Ha en underbar resa och smaka lite vin åt mej också!!! Kram på er!

Klara sa...

Tack själv! Det har varit en underbar sommar! MÅÅNGA kramar!

anna of sweden sa...

Tack själv för en härlig sommar! :)

Anonym sa...

Ja, det är trist att sommaren går så fort, ändå ses vi ju sex veckor
på sommaren och det är ju inte så dåligt. Det blev tomt när alla åkte hem, men vi ses ju snart igen.
Kram
MoP

ÅSA sa...

Klara...saknar dej massor :)

Anna...sommaren går fort...det mesta regnar bort....Nä inte riktigt men att sommaren går fort är vi överens om...Hoppas att ni har det skönt Over There!!!

MoP...ja sex veckor är ju ganska länge, längre än jag brukar vara där...sen ses vi ju på helger och JUL...hör du det pappa :)

Ni är välkomna när ni vill...skaldjur har ju utlovats vid nästa besök!!! Och en sväng till Marstrand! Kram på er!!!