söndag 30 augusti 2009

Håll tummarna!!!

I början av sommaren fick jag ett brev ifrån transportstyrelsen. Det är dags att förnya körkortet som går ut den 10:e september!

Hela sommaren har jag haft på mej och nu är det bara 12 dagar kvar...Tror ni att jag har släpat mej iväg till fotografen??? Nix...jag har fortsatt att skjuta på det! SÅ idag tog jag fram min Nikon D90 och min fjärrkontroll...Hrm...ser gravallvarlig ut...passade på att göra om fotot till svart-vitt också eftersom det ändå blir så på körkortet!

Jag måste säga att jag är vääääldigt tveksam till om kortet håller måttet...jag har dock sett till att det är rätt avstånd mellan pupillerna och hakspetsen...det stod så utförligt på papprena :)

Går det så går det, i annat fall får jag väl gå till fotografen :)(ja, en nummerskylt framför så liknar jag en intern...)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Åsa!

Har man tagit bort att man ska visa sitt öra på körkortet????
Det skulle man göra tidigare.
Kram
M

ÅSA sa...

M..japp, örat är passé! Nu ska det vara rakt framifrån och det ska vara 1,4-1,7 mm från ögats pupill till hakspetsen...Undrar just om jag lyckats! Ser skrämd ut på bilden men va 17...man visar ju aldrig det!! KRAM!

karina sa...

hi hi du ser lite rädd ut...men bilden borde passa perfekt för ett körkort... lycka till =)

Kram K