söndag 5 juli 2009

På plats i ...

...BLEKINGE!!!

I fredags eftermiddags bar det av söderut! Bilen var packad till bristningsgränsen, på släp hade vi motorbåten och i den låg vår jolle... i packutrymmena i båten låg också packning. Det blev ett stopp i Halmstad där Mc Donalds´s stod för kvällsmaten...som vi intog på båten :)

Fyra timmar senare rullade vi in i trädgården.., Astrid skuttade ut och gjorde glädje dans och sjöng att hon var såååå glad att vara här...

Gårdagen gick åt till att städa ur huset, tvätta golv och lister och med tanke på hur stort hus vi har så tog det.....ett tag men det berodde inte på husets storlek utan på att det var så fruktansvärt skitigt!

Därefter sjösatte vi båten och tog en sväng i viken och njöt av den vackra blomsterbädden, alger, alger och ....alger (örk..). SEN kom det bästa av det bästa, en bamse glass på 4 m.ö.h...försvinnande gott!

Efter en god middag på kvällen fick vi fint besök, familjen T från Göteborg . Cecilia och jag lärde känna varandra på ett tennisläger här för 27 år sedan och vi har hängt ihop i både vått och torrt under åren som gått. Att vi båda sedan hamnade i Göteborg var ju också lustigt. Ja det blev en liten parentes..

Vi fick i alla fall njuta av varandras sällskap med ett gott glas vin och lite snacks medan barnen stojade och hade skoj!

En bra start på semestern, som ju faktiskt inte börjar förrän på måndag...

Inga kommentarer: