fredag 15 maj 2009

Fredagsreceptet...

...som inte riktigt är något recept...

Jag får snart ta mej i kragen och börja laga lite nyheter här hemma...Gjorde faktiskt det igår men det var inget recept utan bara lite hopkok som blev väldigt gott!

Jag skalade potatis som jag tärnade, sen la jag det på en bit folie som jag hade penslat med olja. Jag kryddade lite med örtsalt och citronpeppar.

Ovanpå potatisen la jag lite torskbitar och några laxbitar. Sen lite dill och en stor klick vitlökssmör. Packade ihop ett foliepaket till oss var som vi sedan la på grillen där det fick ligga i ca. 30 minuter. Snacka om busenkelt när man slipper hålla på och passa maten på grillen.

Att öppna paketet var ju lite som julafton (ja, nu tog jag kanske i lite) men det som från början kändes lite torftigt var så himla gott!!!

Kanske ingen fredagsmat men ett bra tips om man har ont om tid!!!!

Vill ni har fler tips så gå in och kolla en fräsch sallad som Västmanländskan delade med sig av härom dagen...

NU ska jag sätta mej ner en stund och bara andas, har flängt sedan jag kom hem...Först åkte jag och handlade med fyra barn, sen hem och laga mellanmål till fyra barn, klippa 1100 kvm gräs, rensa rabatter och in och röja efter fyra barn som käkat....

Ha en härlig kväll...imorgon blir det HAWAIIPARTY!!!

3 kommentarer:

anna of sweden sa...

Lycka till med partyt. Ser fram emot bikinibilder på bloggen måndag! ;)

Och du, försök att koppla av lite i helgen också!

Kram!

karina sa...

Hej!!

ja jag tänker absolut prova ditt "hopkok" jag avskyr att laga mat och just nu med allt tråkigt med ett x så äter jag lite för dåligt också =(

kram karina

ÅSA sa...

Anna...ja vädret är i alla fall på topp... bilder kommer nog före måndag :) Ganska avslappnande att sitta framför datorn!

Hallå Karina! ja ibland är det käckt med lite lätta saker också och om de dessutom är goda så varför inte :) Lycka till!