fredag 29 maj 2009

En skön dag - trots allt!!!

Som jag skrev innan så blev det ändrade planer eftersom Astrid var dålig imorse. Efter lite alvedon kvicknade hon till och sen verkade hon plötsligt bra och ville leka med Ida som planerat.

Vi bestämde att de skulle komma hit ett par timmar bara och att vi kunde vara på utsidan för att vara på den säkra sidan. Vi hade helt underbart skönt men efter ett par timmar blev Astrid sämre med hög feber och halsont så oväntat (kanske inte?!?)

Hur som helst här kommer lite bilder från idag...


Det blev inte pizza hut men vi köpte pizza i pizzerian till barnen och själva fick vi var sin varm ciabata med mozarella, parmaskinka, pesto, soltorkade tomater och sallad, slurp!!!


Barnen åkte vår nya Slide-bana...var den kul eller var den kul...
...inte bara de små barnen...även Catarina...i jeanskjol och linne...hej och hå...Catarina tyckte det var hur kul som helst och sa att vi måste åka den fler gånger...eller kanske inte...
Nu ligger fläskfilén på grillen, den franska potatissalladen står klar och rosé vinet ligger på kylning. Imorgon blir det en heldag med fotollen eftersom det är en stor turnering där alla lag möter alla. Till och med tränarna ska spela match mot varandra så jag får dit och heja på David...Vilken tur att han fick nya fina fotbollsskor i påskas!
Ha en skön kväll!!!

Inga kommentarer: