tisdag 20 januari 2009

Efter lite motvind...

...blåser det äntligen medvind!!!

Ni som följer bloggen vet ju att vi fick ändra våra resplaner dagen innan vi åkte till Thailand. Detta eftersom vi blev avrådda av SOS-alarm att åka till Koh Mook då det inte fanns läkare på ön om Fabian skulle behöva det! Vi avbokade vårt hotell och enligt deras avbokningsregler skulle vi få betala för en dag, resten skulle vi få tillbaks!

Vi har sedan dess hållt på och mailat till hotellet som dessvärre inte svarat! När vi inte hade fått pengarna tillbaka efter fem veckor så ilsknade jag till! När jag väl ilsknar till så jäklar i det...då brukar det hända saker :)

Jag samlade ihop alla mina mail och la dem i ett dokument tillsammans med vår bokning där det också stod avbokningsregler. Detta skickade jag sedan till Hotell Direktören och skrev att om de inte hör av sig till oss innan den 21/1 så kommer vi att gå vidare med detta! (att jag sen inte har en susning om vart man vänder sig...det vet ju inte de...)

För första gången på en månad så fick jag svar ifrån dem, typ en timme efter att jag skickat mailet. De skrev att de skulle kolla upp vad som hade hänt och återkomma! Idag, två dagar senare skrev jag till dem igen för att höra vad som händer och då fick jag ett mail att de vill att jag skriver mitt kortnummer så de kan sätta in pengar där!!! Skam den som ger sig...

En börda mindre att bära...

Ännu gladare blev jag när jag hämtade posten idag...ett brev ifrån Länsförsäkringar..vi får utbetalt 6150:- eftersom Fabian var sjuk fem dagar på semestern!!! Dessa pengarna ska öronmärkas...kanske en ny liten resa med familjen i maj eller nått :)

Kanske jag ska gå och köpa en lott idag också!!!

3 kommentarer:

anna of sweden sa...

Ja, köp en lott! Det verkar vara en bra dag för det! ;)

ÅSA sa...

Skönt när man får lite flyt i livet :)

Klara sa...

Hihi! ;)