torsdag 18 december 2008

En nagot lugnare dag!

Idag beslutade vi oss for att halla oss har i Ao Nang. Gick ner till stranden efter frukosten och FAbian fick halla sig i skuggan. Vi hade hort att det skulle finnas apor pa stranden sa vi gick ut och letade efter dem.

Inte langt ifran dar vi lag fanns MASSOR av aport bade pa stranden och i bergen. Vilken upplevelse for oss alla. Pa en gren satt elva apor pa rad och kliade varandra. Barnen matade aporna med banan, det gillade bade aporna och barnen... vilka fina bilder jag har fatt...lovar att lagga ut bilder nar jag kommer hem.

Jag och Astrid skulle kosta pa oss lite behandlingar. Astrid fick manicur och pedicur med rosa nagellack med blommor pa....en hel timme holl de pa med henne, filade, klippte, malade och sa om och om igen hur fin hon var.

Mina fotter var de mindre nojda med, filade, la pa medel, masserade ryggen medans medlet skulle verka, filade, skar med kniv, medel, filade....det skulle ta en halv timme men hon holl pa en timme. Sen bjod de oss pa sott te och bananer (som vi sedan gick bort och gav till aporna...). Alla ville fotografera Astrid sa manga massoser la sig bredvid Astrid medans en fotograferade...jag var inte riktigt lika intressant...undrar varfor!

Nu sitter vi har med lena fotter och Astrid har rena konstverket pa sina hander och fotter.

Har precis atit en supergod maltid, pad Thai med stora rakor...mums...Trodde inte jag skulle gilla maten har men det finns sa himla mycket att valja pa. Nu ska vi natta barnen och sen ta en liten virrepinne pa balkongen...vill ju inte bli magsjuk. Faktum ar att den lilla virrepinnen har legat i kylskapet i fyra dagar sa idag ar det dags att paborja medicineringen...

Imorgon blir det nog chicken island...har ocksa kollat upp fardsatt till Koh Lanta och Expressboat ar bada billigast och snabbast....

Ha en underbar dag ni alla....Hinner tyvarr inte in pa era bloggar men jag ser fram emot att lasa dem nar jag kommer hem!

Natti Natti

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att du skriver och rapporterar vad ni gör. Jag hoppas du har tid med det även när ni kommer till Kho Lanta eftersom jag är extra nyfiken på hur det är där. Hoppas Fabian mår bättre och att ni får en riktigt underbar semester!
stor kram Malin

Caroline sa...

Asa....come baaaaaaaaaaaack! We miss u!!!!!!!!!!!
Heheh....nej njut du bara av din semester!
Snart aker vi ocksa....den 25 december bar det av!UUUUUnderbart!
Kram!