måndag 24 november 2008

Korrigeringsarbetet...

...är på gång!

Som jag skrev igår så mailade jag målarfirman som utfört arbetet hos oss. Klockan åtta imorse ringde han till David och undrade när de kunde komma och kolla på köket...

David ringde mej när jag var ute och gick (japp...gick 60 minuter på morgonen idag MED stavar) och undrade när de kunde komma? Vid halv tio sa jag eftersom jag gärna ville hem och duscha av mej i lugn och ro.

9:30 piiiip, ringde det på dörren och där stod två trumpna målare... Jag presenterade mej käckt och sa att vi var så glada i fredags när allt var klart men att vi på lördagmorgon sett en hel del skavanker som blev tydliga i dagsljus. Vi gick ut i köket och jag förklarade vad vi var missnöjda med...såg nog inte klokt ut, jag och två gubbar som går runt och "smeker" en vägg...hi hi!

Hur som haver så hade de lite bortförklaringar att ju mörkare färg destu svårare att få det bra...MEN (det är visst fler än jag som kollar Let´s Dance) de ska givetvis fixa till det så att allt blir bra!

Så skönt tänkte jag, då bestämmer vi dag så kan jag få fixa min frukost och njuta av min lediga förmiddag i lugn och ro...

Då säger de att de har allt med sig och fixar det på en gång... Bra...men jag då??? Sitter nu instängd i arbetsrummet medans de arbetar i köket. Skulle behöva mej en kopp kaffe också för att komma igång men det känns inte så lockande...får bli ett besök på Seven Eleven när jag kommer till stan.

Idag arbetar jag 12:15-19:00 eftersom vi har kvällsöppet. Vi arbetar var sjunde måndag kväll så det är helt ok!

Ja ha, vad ska jag hitta på nu då??? Tror att jag ska blanda lite bra musik och spela in lite cd-skivor!

Ha en underbar dag allihopa!

3 kommentarer:

Caroline sa...

Oj da....men nu far du iallafall iordning pa koket och musiken!

Mira sa...

Hej, hoppas att köket i färdigt nu! Men det är ju alltid så att om man tänker att njuta av ledig förmiddag blir det nåt 'överraskande'... Vi har ett rum färdigt nu, two to go! Sonen är mycket lycklig att han fick sitt rum tillbaka. Hurdan var din dag?? Jag var med dottern på hälsovårdscentral med min morfar (89 år), väntade där nästan 3 timmar... Och sen var det dags att värma huset och laga mat. Ha en bra vecka! :)Mira

Johanna sa...

Hur gick det då? Fick du ditt kaffe? Blev det bra? Hade du tid att duscha över huvud taget? Du har lämnat oss med en "cliffhanger."