söndag 27 juli 2008

En tripp till Malmö...

MITT ÄLSKADE SKÅNE

När termometern visade nästan 30 grader ute så packade familjen in sig i bilen för att åka ner till Malmö. Vi hade bokat sviten på S:t Jörgen hotell för natten och barnen tyckte det var jätte spännande, måste erkänna att även jag tyckte det!

När vi kom ner blev det lite shopping, inte så mycket till mig, mest till barnen. När det är så varmt ute så svettas man ju en del så för att återställa vätskebalansen så fick det bli en iskall öl på Gustav Adolfs Torg, barnen fick var sin glass. Det var den lilla modellen enligt glassbutiken men dock för stor för att barnen skulle orka äta upp den.

Nöjda med shoppingen gick vi upp på vårt hotellrum och svidade om inför kvällens äventyr med familjen Ö. De kom upp på en liten fördrink (jojomensan, fint ska det va...) på vårt rum och sen gick vi till Restaurang Gränden som ligger på en av Malmös små sidogator. Ni som har vägarna förbi Malmö på sommaren bara måste gå dit. Förutom fantastiskt god mat så var det så otroligt vackert där så man bara måste uppleva det!

Det var så himla kul att träffa Madde, Peter, Andrea och Olivia, det blir typ en gång om året men det är lika kul varje gång. Olivia, 3 år gammal, spanade in Fabian redan förra året. I år satt hon bredvid Fabian på restaurangen och försökte hela tiden ta Fabians hand och sitta och gosa med den. Fabian har blivit så stor att han börjar känna sig generad...

Väääääldigt mätta begav vi oss av hem till Madde och Peter som bor väldigt centralt. Där bjöds det på Tiramisu och kaffe...vi var alla lika mätta så det fick bli en liten bit.

Sen dracks det vin och pratades goa gamla minnen och vi hade allmänt trevligt! Ser fram emot att ni kommer till Götet och hälsar på snart :)






Inga kommentarer: