söndag 25 maj 2008

Morsdag...

...och tillika mammas födelsedag! Eftersom mamma och pappa var här uppvaktade vi mamma med presenter och sång till frukosten! STORT GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


Mamma och pappa fick åka hem efter frukosten eftersom de hade mycket att göra hemma. Familjen begav sig till Sandåsdagen där det var lotteri och auktion, jätte mysigt.

Väl hemma unnade jag mig en stund i solstolen, kände att det var okej eftersom det är Morsdag. Strunt samma att hela huset är upp och ner, det tar vi en annan dag :)

I eftermiddags bjöd David och Stefan (grannen) mej och Agneta på god middag. Grillad fläskfilé och kycklingfilé och sen lite goda röror, potatissallad och mitt hembakta foccatiabröd. Fick faktiskt ett glas iskallt vitt vin också, det tyckte de att vi skulle ha. Efter maten fick vi jordgubbar med glass, smaskens! Tack David och Stefan...och alla barnen förstås!

Nu ska jag få barnens morsdags present, ett bad i jaccucin (stavas det så, du brukar vara bra på det mamma ?!?) och sen är det nog dags att lägga sig! ZzzzzzInga kommentarer: