onsdag 19 november 2014

Usch så pinsamt!

För ett par månader sedan köpte jag och dottern var sitt träningskort på  Friskis och Svettis. Jag kände att jag ville ha ett komplement till tennisen som jag spelar två gånger i veckan.

Jag har kört gym och löpträning mest men idag skulle vi utöka vår repertoar  och testa aerobic. Jag gick på pass som hade lite danssteg i sig kombinerat med styrka för några år sedan och tänkte att det nog skulle gå bra.

Jag och Astrid klev in i salen där det var ett gäng taggade personer. Vi hörde hur de pratade och en berättade för en annan att hon missat träningen förra veckan. Hon fick då till svar att hon missat jätte mycket eftersom de utökat med flera svåra danssteg.

Jag sa till Astrid att det nog var bättre att jag smög iväg innan passet drog igång och just då hörde jag en glad ledare säga "Välkomna och åh så kul att se så många personer ikväll, jag känner igen alla utan ni två i hörnet, extra välkomna önskar jag er. Ni ska inte känna er ledsna om ni inte hänger med för vi har kört ett tag och det tar ett bra tag innan man kommer in i det...."

Kul var det men oj så klumpig jag kände mig, när jag lärt mig några steg kom nästa kombination. Det var nästan som att det var Stig Helmer som stod där... Hur som helst, jag fixade hela passet och då fick "vi två i hörnet" beröm för att vi var sååå duktiga för att vara nybörjare.

Nu får jag ta mig en funderare på om jag ska våga testa igen eller hålla mig till löpbandet och gymmet :)

Nu lite välförtjänt soffhäng God afton på er!

2 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

HAhahaha så kan det gå.
Det går bättre nästa gång.
Kram

ÅSA sa...

Ja, vi får se om vi väntar tills nästa år då de börjar om från början Antonija :) Kram